A violat o bătrână de 80 de ani, imobilizată la pat. Câte...

A violat o bătrână de 80 de ani, imobilizată la pat. Câte zile va sta femeia în spital

0
DISTRIBUIȚI

comisari in dubaUn ungur a ajuns în arestul poliției, pentru următoarea lună, după ce, zilele trecute, a dat buzna peste o femeie singură în casă și a siluit-o. Agresiunea s-a întâmplat în orașul arădean Chișineu Criș. Victima, S.M., are 80 de ani și, din cauza unor probleme medicale e imobilizată la pat.


În Noaptea de 9 spre 10 august, peste ea a intrat în casă Attila Gyula K, care, fără să stea mult pe gânduri, a amenințat-o cu bătaia și a violat-o. În urma violului femeia necesită, spun medicii, între 10 și 12 zile de îngrijiri medicale.

Săptămâna aceasta agresorul a fost prins. „Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 9 spre 10 august 2014, în jurul orei 1.00, inculpatul K.A.G. a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate S.M. – în vârstă de 80 de ani şi imobilizată parţial la pat din cauza unor afecţiuni medicale grave – şi a întreţinut cu aceasta acte sexuale, fără consimţământul acesteia, prin ameninţare şi constrângere fizică, modalitate în care a provocat victimei leziuni traumatice care necesită 10-12 zile îngrijiri medicale”, au precizat procurorii citați de Aradon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.