Patru victime, printre care și un copil de 12 ani, răniți într-un...

Patru victime, printre care și un copil de 12 ani, răniți într-un accident GRAV pe Calea Torontalului. Cine a fost vinovat

3
DISTRIBUIȚI

accident1Patru oameni au fost răniți printre care și un minor în urma unui accident rutier care a avut loc astăzi pe Calea Torontalului din Timișoara. Impactul a fost atât de puternic încât mașinile au fost proiectate la câțiva metri de șosea.

Un bărbat de 29 de ani din localitatea Dudeștii Noi, aflat la volanul unui BMW, a pierdut controlul mașinii în timp ce se deplasa pe Calea Torontalului din Timișoara.


Acesta a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un Volkswagen Passat care venea din sensul opus. În urma impactului puternic, patru persoane au fost rănite, printre care și un copil de 12 ani, pasager în BMW. În VW Passat se aflau un bărbat și o femeie, cetățeni germani, ambii de 42 de ani. La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare, două ambulanțe, dar și polițiștii. Trei victime au fost transportate la Spitalul Municipal din Timișoara, iar minorul a fost transportat la Spitalul de Copii Louis Țurcanu. În stare gravă se află șoferul BMW-ului. „În cauză se va deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările pentru a vedea cum s-a produs accidentul rutier.

Sursa foto: ziuadevest.ro

3 COMENTARII

  1. In orice accident in care este implicat un bmw , vinovat este sigur cel cu bmw-ul, e ca o lege Murphy. Inca nu am intalnit vreun sofer de bmw (nu spun ca nu exista) care sa nu aiba deviatii de comportament la condus.Poate de vina e masina, nu ei.

  2. am fost acolo, chiar cand s-au ciocnit si m-am dus sa ajut, de retinut !!! baiatul nu purta centura , a fost proiectat prin geam la circa 15 metri de masina deoarece nu purta centura !!!! parinti – obligati copiii sa poarte centura !!!!

  3. Gheorghe eu cred următoarele :
    S-a creat o imagine negativa asupra soferilor care conduc autoturisme marca BMW , te rog sa ma crezi ca exista o statistica care indica faptul ca cele mai multe accidente mortale se produc cu alte mărci , nu doresc sa le fac reclama. Amaritul cu vechitura lui din anii 92 nu si a permis altceva ca si mulți alții din aceasta tara. Vinovații principali sint autoritățile statului care ne-au îngrădit drepturile de a trai decent , de a sofa pe șosele moderne si de a putea conduce masini noi nu vechituri de la fier vechi si care nu pot sa si facă o școala de șoferi in care sa învețe ceva Dar sa ți explic cum reactioneaza majoritatea soferilor când vad un BMW care vrea sa intre in depășire, accelerează indiferent dacă sant cu un Golf II sau cu un Opel astra .
    Sant un sofer de BMW care circula cam 120.000 km /an si dețin un BMW nou si nu vrei sa știi câți nebuni sant pe drumurile
    noastre care conduc in stil kamikaze cu toate mărcile de autoturisme si care după părerea mea sant frustrati crezând ca numai ei pot sa depaseasca , sant cei mai rapizi , au cea mai buna mașina , sant cei mai buni…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.