Amânare pentru rezultatele verificărilor Corpului de Control al premierului. Cum explică viceprimarul...

Amânare pentru rezultatele verificărilor Corpului de Control al premierului. Cum explică viceprimarul Traian Stoia şi ce rezultate aşteaptă

0
DISTRIBUIȚI

primarie

Rezultatele verificărilor efectuate de Corpul de Control al premierului Victor Ponta la Primăria Timişoara vor întârzia să apară.

Viceprimarul Traian Stoia spune că „sunt convins că se vor întâmpla multe lucruri până după alegeri, dar până la acest lucruri cred că e normal să îi lăsăm şi pe alţii să se ocupe de problematica acesta”. Viceprimarul îşi motivează opinia prin faptul că momentan politicienii, jurnaliştii şi oamenii din alte sfere de competență sunt ocupaţi cu campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Legat de rezultatele aşteptate, Stoia spune că „eu aş dori recuperarea unor sume de bani sau a clădirilor, pentru că e mai puţin important dacă un om face închisoare în vreme ce ar fi bine ca anumite clădiri să revină la primărie”.


Concret, Corpul de Control al premierului a solicitat verificări la imobile vândute pe legile 112 şi 79 în intervalul 2000 – 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.