Artiștii români, expoziție la Parlamentul European. De ce problemă importantă se va...

Artiștii români, expoziție la Parlamentul European. De ce problemă importantă se va ocupa europarlamentarul Maria Grapini

0
DISTRIBUIȚI

caricaturi popas5

Artiștii români vor avea expoziție la Bruxelles, la Parlamentul European, înainte de Crăciun, a promis șef PC Timiş, Maria Grapini. Aceasta susţine că va duce în vizită la Bruxelles nu mai puţin de două grupuri de persoane printre care şi jurnalişti pentru a vedea cum se desfăşoară activitatea acolo.

„În primul grup merg tineri, în al doilea grup vreau să fac un vernisaj cu pictori români între 8 și 9 decembrie.


Vreau să invit 10 pictori și voi lansa invitația și domnului Ştefan Popas”, a spus Grapini. Aceasta a oferit detalii despre activitatea în Parlamentul European şi a spus că „în curând vor avea loc audieri la Bruxelles, vor fi comisii reunite. Eu sunt la comisia pentru Protecția Consumatorului. Vom participa și la audierea doamnei Corina Crețu, căreia eu îi urez succes, sper ca cei 32 de europarlamentari să nu vină cu blocaje”.

Europarlamentarul va gestiona şi o problemă importantă pentru cetăţenii din toată Europa. „Am primit sarcina de a fi raportor la un dosar foarte greu, munca la negru. Munca nedeclarată are un efect și asupra securității oamenilor, atunci când ajung la pensii constată că nu au un venit pentru a se întreține. Un europarlamentar ca raportor gestionează amendamentele și le negociază cu grupurile politice. Tot ce sa adus ca reproş este către Parlamente pentru că nu reglementează astfel de situaţii. Se vrea un raportor care să verifice aplicarea măsurilor”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.