Atacat dur de PSD pentru transferul de traseiști, primarul Timișoarei tace mâlc....

Atacat dur de PSD pentru transferul de traseiști, primarul Timișoarei tace mâlc. Ce răspunde fostul rector al UPT, Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu hartii

Pesediştii din Timiş îi mănâncă liniştea primarului Nicolae Robu. După ce a fost atacat în repetate rânduri săptămâna trecută pentru că a transferat doi consilieri de la PP-DD deşi condamna ordonanţa guvernului Ponta, edilul Nicolae Robu a postat pe Facebook un răspuns. Mai exact, o listă cu 30 de realizări ale sale, o parte dintre ele de pe vremea în care era rector al Universităţii Politehnica din Timişoara, iar alte câteva proiecte începute de fosta administrație. Fiindcă nu suficienți ziariști au preluat atacul virtual la adresa PSD, astăzi edilul a revenit cu o foaie de hârtie distribuită jurnaliştilor.


În partea stângă primarul a notat aceleaşi 30 de realizări, deşi spune că are mult mai multe, iar în partea dreaptă, respectiv la realizările PSD rubricile au rămas toate goale.

„Când am venit în politică am încercat să fac ceva. Adversarii politici nu prea înţeleg asta şi au încercat să mă atragă în mocirla lor. Este adevărat că om fiind am cedat şi eu şi am dat replici deşi nu ar fi trebuit să o fac pentru a rămâne la o conduită desăvârşită de -a lungul anilor. Acum că se apropie alegeri prezidenţiale constat din nou o adevărată campanie de defăimare a mea pe care adversarii o duc. Nu îi nominalizez, nu spun nimic punctul eu vin cu această replică atipică. Eu completez singur fiecare coloană şi ei să vină singuri cu realizările lor”, a detaliat Robu.

Şi pentru a-i speria pe pesediţii din Timiş, despre care spune că îl atacă din disperare şi frică de a nu pierde alegerile prezidenţiale, Robu a promis că „voi veni bilunar la fel ca şi cu lista de obiective pentru care până acum nu s-a virat niciun leu. Avem o listă cu 30 de realizări care sunt toate verificabile”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.