Atelier SPECIAL de pictat măști venețiene. Unde puteți învăța secretele artei italiene

Atelier SPECIAL de pictat măști venețiene. Unde puteți învăța secretele artei italiene

0
DISTRIBUIȚI

Antonimul Venetian - Foto Mihai Zegrea - 1

Un atelier de pictat măști venețiene și un spectacol de dans delicat și melancolic puse în scenă de Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely – recrează la Timișoara, spiritul Veneției în cadrul Festivalului PLAI (12-14 septembrie 2014, Muzeul Satului Bănățean). Ea și El, marea dragoste, intensă și fracturată – iată „Antonimul venețian” în câteva cuvinte. Un performance de teatru-dans și muzică realizat de coregrafa Baczó Tünde, după un concept de Simona Donici, „Antonimul venețian” este cronica ultimei întâlniri, o oră – cea din urmă – de dragoste, a posesivității și a vulnerabilității, o poveste frumoasă ca Veneția, intensă ca ultima respirație.   Protagoniștii acestei istorii de iubire, rapel la “Anonimul venețian”, celebra poveste imaginată de Giuseppe Berto, vor fi dansatorii Baczó Tünde și Alin State, acompaniați de pianistul Cári Tibor, autor al muzicii spectacolului, și violoncelistul Szabó J.


Attila. Spectacolul se va juca duminică, 14 septembrie, de la ora 18:00, în zona Info Point de pe teritoriul Festivalului (spațiul dintre intrarea principală și Scena Mare).

Sâmbătă, 13 septembrie, şi duminică, 14 septembrie, între orele 12:00 și 19:00, la standul Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” se organzează atelier de pictat măşti veneţiene.

Accesul se face pe baza biletului la Festivalul PLAI, care se achiziționează prin rețeaua Eventim sau la intrarea la Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.