BAC-ul de toamnă: S-au afișat rezultatele după contestații. Cu cât a crescut...

BAC-ul de toamnă: S-au afișat rezultatele după contestații. Cu cât a crescut promovabilitatea în județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

bacalaurea 2014 04_resizeAproape 350 de liceeni din județul Timiș, nemulțumiți de notele obținute în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, au depus contestații. Potrivit datelor furnizate de reprezentanții ISJ Timiș, doar 55 dintre contestatari au primit note mai mari. Mai mult, 35 dintre candidații nemulțumiți au primit o notă mai mică, după recorectarea lucrărilor.

După soluționarea contestațiilor, promovabilitatea în județul Timiș, în cea de-a doua sesiune a “examenului maturității”, a crescut cu doar un procent, de la 22,3 % la 23,3 %.


Niciunul din cei 1.435 de liceeni care au dat BAC-ul nu a reușit să obțină nota 10.

După afișarea rezultatelor din sesiunea de toamnă, cele mai bune licee din Timiș sunt Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timișoara, cu o promovabilitate de 99,70 %, Colegiul Național “C. D. Loga” din Timișoara – 98,11 % și Liceul Teoretic “William Shakespeare” – 97,18 %. La polul opus se află Liceul Particular “Henri Coandă” din Timișoara – 7,14 %, Liceul Tehnologic “Cristofor Nako” din Sânnicolau Mare – 5,88 % și Liceul Tehnologic Agricol Orțișoara – 0 % promovabilitate.

Vezi AICI ce notă ai obținut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.