Bojin, declarație ȘOC despre Robu la PRESSALERT LIVE: „Unde e școală, nu...

Bojin, declarație ȘOC despre Robu la PRESSALERT LIVE: „Unde e școală, nu e și multă minte”. Vezi unde vrea să meargă „de mână” cu primarul VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

bojin si robu la votPreședintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a răspuns acuzaţiilor primarul Timișoarei, Nicolae Robu, că PSD face poliție politică, trimiţând controale de la curtea de conturi. Invitat la PRESSALERT LIVE, Bojin a explicat că „domnul Robu nu știe, în politică mai are multe de învătat și trebuie să învețe să înghită și el broaște. Am spus și spun și acum că nu de fiecare dată unde e școală, nu e și multă minte, în sensul politic”.

Bojin a explicat că PSD nu face poliție politică și neagă orice implicare în controalele Curții de Conturi efectuate la Primăria Timișoara. „Nicolae Robu trebuie să cunoască regulamentele Curții de Conturi și că nu se trimit controale în interes politic. Robu să facă să fie lucrurile în regulă, să vina șapte controale de la Curtea de Conturi. Dacă are lucrurile în regulă și nu se găsesc nereguli economico-financiare, nu se pune problema ca PSD să trimită controale”, a mai spus Bojin.

Președintele PSD Timiș a explicat de ce până acum în conturile Primăriei Timișoara nu au intrat banii pentru corpul anexă al spitalului de copii.


„Timișoara are nevoie de a aduce bani. Pentru spitalul de copii au venit cinci milioane, sunt alocați cinci. Trebuie ca primăria să arate că s-a făcut ceva cu cei cinci milioane. Toate declarațiile domnului Robu sunt făcute din punct de vedere politic. În discuțiile mele cu Robu l-am rugat să fie mai ponderat. În mod normal, ar trebui să vină cu mine de mână la București. Când înjuri primul ministru, mâine guvernul, poimâine pe Dragnea, răspoimâine pe Bojin, nu ți se mai ascultă necesitățile de care ai nevoie. El nu trebuie să meargă pe ideea că se reprezintă singur. Sunt oameni, care sunt de partea cealaltă a baricadei politice. Iar din punct de vedere al decontării banilor, nu trebuie să uite că șantierele sunt datorită achitării de guvern a celor 1.400 de miliarde pentru datoriile făcute până la venirea lui, în condițiile astea Robu trebuie să vadă realitatea. Iar decontarea nu trebuie să o fac eu sau el, ci trebuie să existe un raport clar al departamentelor specializate din cadrul instituției”, a explicat Bojin la PRESSALERT LIVE.

1 COMENTARIU

  1. Este adevarat dl. Bojin, numai cu o MARE REZERVA! Tov.robu are diplome si scoala mai putina! Pe timpul lui ceasca unde era director?? pe la Elba, Faem, centru de calcul! NU!! era un parleas, micut cercetator?! daca se pricepe la calculatoare dece nu este in TM sistematizata semaforizarea? toata TM este un santier dezorganizat (asta este minte inginereasca si de prof.)? pai cum inveti studentii?? le predai cursul 3, apoi 1, apoi 7?? haos! dar robu este un MARE SMECHER (ca si base!!) si are O MARE PUTERE DE PERSUASIUNE SI TUPEU! dar vine si randul sau! si va plati pentru smecheriile astea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.