Călin Bârcean: „Concertul aniversar Pragu De Sus va avea loc, cu sau...

Călin Bârcean: „Concertul aniversar Pragu De Sus va avea loc, cu sau fără sprijinul autorităţilor“. Vezi ce surprize pregătesc muzicienii pentru acest eveniment

0
DISTRIBUIȚI

pragudesus

Călin Bârcean, liderul trupei Pragu De Sus, pregăteşte pentru această toamnă un concert aniversar care va marca împlinirea a zece ani de existenţă a acestei formaţii, evenimentul urmând să beneficieze şi de reeditarea celor trei materiale discografice ale trupei.

„Am terminat de remixat albumul «Ultimul poet», unde am înregistrat din nou vocile. Am discutat cu Casa de Cultură Timişoara şi cu Primăria pentru a porni un Festival Folk-Rock, în această toamnă, în Timişoara.


Iniţial ne-au promis ajutor, dar acum nu reuşim să primim vreun răspuns. Vroiam să includem şi aniversarea de zece ani a Pragului de Sus în acest festival. Oricum, concertul aniversar va avea loc, cu sau fără sprijinul autorităţilor, doar că îl vom decala spre noiembrie – decembrie. Până atunci trebuie să finalizăm şi reeditarea celor trei albume într-un pachet aniversar“, ne-a declarat Călin Bârcean.

Trupa Pragu De Sus a luat naştere în anul 2003 la Timişoara şi a lansat albumele „Decupaj sonor” (2004), „Ultimul poet” (2009) şi „Blocaj în verde“ (2013). Până la concertul aniversar, melomanii timişoreni îl mai pot vedea pe liderul trupei, Călin Bârcean, în două concerte de folk care vor avea loc în datele de 4 şi 11 septembrie, la Porto Arte. „Momentan profităm de stropul de vară rămas, şi cântăm la Porto Arte. Terasa e mereu plină şi se creează acolo o poveste magică în serile de vară“, a subliniat Călin Bârcean. Biletele pentru concertele derulate sub genericul „Folkul de la Porto Arte” costă zece lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.