Caloriferele timişorenilor se vor încălzi. De când începe Colterm furnizarea de agent...

Caloriferele timişorenilor se vor încălzi. De când începe Colterm furnizarea de agent termic

1
DISTRIBUIȚI

mihaela-calorifer1

După zile întregi în care timişorenii branşaţi la reţeaua locală de termoficare au îngheţat în case, Colterm vine cu o veste bună.


Caloriferele timişorenilor se vor încălzi chiar în această săptămână. Până acum au fost făcute probe atât la rece cât şi la cald. Ofelia Hergheliu, purtător de cuvânt al Colterm, ne-a declarat că furnizarea de agent termic va fi pornită de joi, 2 octombrie.

Vă reamintim că, ieri, directorul Colterm Mircea Cristian explica faptul că doar cinci oameni au depus cereri pentru a beneficia de căldură înainte de 1 octombrie. Asociaţiile de proprietari au obligţia să verifice instalţiile interioare pentru a preîntâmpina posibile incidente neplăcute cauzate de problemele de la reţea.

1 COMENTARIU

  1. …nu mai are Colterm bani?!…parca pana acum ni se tot explica cum ca nu se furnizeaza agent termic decat atunci cand temperatura scade trei zile la rand sub 10 grade !…nu conta ca in casa ingheti!…acum sunt ziua peste 18 grade!!!…parca vad ca atunci cand vor fi -15 afara abia vor fi amortite caloriferele ca acum consumam, ne lafaim!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.