Cargo a câştigat premiul de excelenţă la Media Music Awards. Ce concert-eveniment...

Cargo a câştigat premiul de excelenţă la Media Music Awards. Ce concert-eveniment vor susține timișorenii de Halloween

0
DISTRIBUIȚI

cargo [1024x768]

Formaţia timişoreană Cargo a câştigat premiul de excelenţă în cadrul Media Music Awards, eveniment care s-a desfăşurat joi seara la Sibiu. Premiile au fost acordate, în mod transparent, artiştilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio şi TV, pe baza statisticilor Media Forest. Premiul de excelenţă le-a fost înmânat celor de la Cargo chiar de către Klaus Iohannis, primarul Sibiului.

Pe 30 octombrie, în noaptea dinainte de Halloween, cea mai titrată trupă românească de rock a ultimului deceniu, Cargo, va susţine un concert la Arenele Romane în Bucureşti, în cadrul evenimentului premieră „Noaptea Vrăjitoarelor”.


Alături de ei, pe scenă vor urca şi o serie de invitaţi speciali, care vor fi anunţaţi cât de curând. Biletele sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro şi în reţeaua IaBilet din toată ţara, cu preţuri începând de la 30 de lei până la 70 de lei.

Înfiinţată la Timişoara în 1985, Cargo a revoluţionat rock-ul românesc printr-al său hard rock, încă de la primul album „Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat Ziua Vrăjitoarelor şi o broşură intitulată Jurnal de bord, cu textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează „Bagă-ţi minţile în cap”, sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat „XXII”, ce conţine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei, „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „A 5-a dimensiune” s-au bucurat anul trecut de un succes enorm la public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.