Ce se va întâmpla cu Spitalul CFR după ce va fi preluat...

Ce se va întâmpla cu Spitalul CFR după ce va fi preluat de Spitalul Județean Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

spitalul clinic cfr timisoara08

Soarta Spitalului CFR din Timișoara este aproape pecetluită. În perioada următoare, unitatea medicală va fi preluată de Spitalul Județean din Timișoara. Astfel, cel mai mare spital din vestul țării își va rezolva o parte din problemele legate de spațiu. Potrivit președintelului Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, urmează ca, în aceste zile, să fie aprobată trecerea Spitalului CFR de la Ministerul Transporturilor la Spitalul Județean Timișoara.

“Conducerea spitalului județean va decide ce secții, ce specialități vor rămâne, iar apoi se vor face pregătirile pentru dotarea și modernizarea spațiilor.


Există inclusiv varianta de schimbare a destinației medicale a Spitalului CFR pe zonele pe care spitalul județean le avea deficitare”, explică Titu Bojin.

Președintele CJ Timiș spune că există posibilitatea ca în clădirea în care funcționează în acest moment Spitalul CFR să fie mutată Clinica de Psihiatrie de pe strada Văcărescu. Consiliul Județean Timiș este nevoit să plătească o chirie lunară de 7.500 de euro pentru clădirea de pe str. Văcărescu, imobilul fiind retrocedat. Mai mult, trebuie găsită o soluție cât mai repede pentru mutarea clinicii, mai ales că la sfârșitul anului 2015, contractul de închiriere expiră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.