Ce soluţie INEDITĂ a găsit Primăria Timişoara pentru a informa proprietarii de...

Ce soluţie INEDITĂ a găsit Primăria Timişoara pentru a informa proprietarii de clădiri istorice cu privire la modul în care se fac reparaţiile şi accesarea de fonduri

1
DISTRIBUIȚI

cladire istorica timisoaraPrimăria Timişoara a găsit o soluţie inedită de a face publice modalităţile corecte de renovare a imobilelor istorice pentru a diminua numărul de cauzuri în care reparaţiile sunt făcute ilegal sau incorect. Mai exact, muncipalitatea a tipărit un îndrumar care va fi distribuit de Poliţa Locală proprietarilor.


Viceprimarul Traian Stoia a anunţat că „acest îndrumar conţine soluţii pentru cum trebuie să fie reparate imobilele istorice. Lipsa banilor un lucru evident, lipsa cunoştinţelor de asemena şi acest îndrumar are rolul de a completa golurile pe care le au constructorii. Li se pune la dispoziţie asociaţiilor de proprietari modul în care se pot accesa fonduri prin programul CLT şi prin accesarea unor fonduri cu rambursare îndelungată care ar trebui considerate ca fiind foarte avantajoase”. Viceprimarul susţine că „oamenii nu au înţeles mesajul pe care primăria l-a transmis cu privire la reabilitarea clădirilor cu fonduri din partea autorităţilor locale”. Broşurile au fost deja distribuite poliţiei şi de săptămâna viitoare va începe distribuirea lor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.