Chiriile din Timișoara, aliniate cu cele din capitală. Care sunt și cât...

Chiriile din Timișoara, aliniate cu cele din capitală. Care sunt și cât costă cele mai căutate locuințe ale momentului

0
DISTRIBUIȚI

blocuri

În toate marile orașe din România, proprietarii de locuințe se învârt în aceeași „plajă” de tarife când vine vorba de închirierea spațiilor pe care le dețin, diferențele de preț între capitală și Timișoara, de exemplu, fiind în multe cazuri neglijabilă.

Cele mai căutate locuințe în această perioadă sunt garsonierele. Mulți părinți care își trimit copiii la studii în Timișoara optează pentru un apartament cu o cameră, complet echipat. „În orașul de pe Bega, pretențiile proprietarilor de garsoniere încep de la 170 de euro pe lună în cartierele Calea Girocului și Circumvalațiunii, de la 175 de euro pe lună în zona Complexului Studențesc și de la 200 de euro pe lună în cartierul Calea Lipovei”, explică Daniel Crainic, specialist imobiliar.

Prețurile minime cerute pentru apartamentele cu două camere, conform celui mai mare portal național de imobiliare, sunt 190 de euro pe lună în Calea Girocului, 200 de euro pe lună în Complexul Studențesc, 230 de euro pe lună în Calea Lipovei și 250 de euro pe lună în Circumvalațiunii.


În ceea ce privește locuințele cu trei camere, prețurile pornesc de la 270 de euro pe lună în zona Circumvalațiunii și Complexul Studențesc, de la 280 de euro pe lună în Calea Lipovei și de la 300 de euro pe lună în Calea Girocului.

„Prețurile de pornire vehiculate în Capitală nu diferă cu mult de cele din celelalte centre regionale analizate, iar pretențiile proprietarilor de garsoniere se apropie adesea de valorile de listare ale locuințelor cu două camere”, a mai concluzionat Crainic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.