Cine a fost arestat de Tribunalul Timiş în dosarul evaziunii fiscale cu...

Cine a fost arestat de Tribunalul Timiş în dosarul evaziunii fiscale cu produse petroliere de 34 de milioane de lei

1
DISTRIBUIȚI

descinderi retea evazionisti sibiu timioara02_resize

Tribunalul Timiş a judecat, astăzi, solicitarea DIICOT de arestare pentru cinci dintre suspecţii din dosarul evaziunii fiscale de peste 34 milioane de lei –  Boarță Teodor (62 de ani), administrator al SC Antonio Holding Impex Corporation SRL Timişoara până la data de 02.11.2012 și administrator de fapt al acestei societăți și după această perioadă, Gavrilă Ioan Adrian (39 de ani), administrator al SC ASIG Casa de Expediții SRL Sibiu, Nicoară Adrian(48 de ani), administrator al SC Euroil SRL Sibiu şi Barac Rodica Maria (45 de ani), împuternicită să ridice banii pentru Gurmand Market SRL și Carmina Divers SRL Sibiu.


Aceştia sunt acuzaţi că fac parte dintr-o grupare de crimă organizată care a prejudiciat bugetul de stat prin înregistrarea în evidenţele contabile de facturi pentru operaţiuni comerciale fictive cu produse petroliere. În timpul audierilor, suspecţii nu au vrut să dea declaraţii sau au negat acuzaţiile aduse de DIICOT. Doar Barac a recunoscut că a ridicat bani din firmele fantomă înfiinţate special pentru a scoate banii în urma evaziunii fiscale.  Tribunalul Timiş a decis în urma audierilor arestarea celor patru bărbaţi şi cercetarea în libertate sub control judiciar a femeii. Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu contestaţie, care va fi jduecată de Curtea de Apel Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. :))) ca de-obicei, arestul preventiv – doar o forma de santaj a procurorilor pentru a-i determina pe inculpati sa-si recunoasca faptele ori sa-i dea in primire pe altii.
    evidenta te loveste in crestetul capului, dar o asemenea practica n-ar fi fost posibila fara instantele care dau girul unui asemenea modus operandi….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.