Cine sunt oamenii cheie care-l pot face pe Tăriceanu preşedintele României. Care...

Cine sunt oamenii cheie care-l pot face pe Tăriceanu preşedintele României. Care este cel mai mare rău făcut ţării, identificat de senatorul Ehegartner VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

calin popescu tariceanu

„M-am bucurat că a existat o putere de revenire a unui grup de conservare a liberalismului românesc și mă bucur că acest demers a fost preluată de o persoană legitimă, Călin Popescu Tăriceanu” a recunoscut, în acestă seară, la PRESSALERT LIVE, senatorul Petru Ehegartner, preşedintele filialei Timiş a Partidului Liberal Reformator. Întrebat cum răspunde acuzaţiilor şefului PNL Timiş că PLR nu este decât anexa PSD, Ehegartner a replicat că ” când am făcut USL nu am fost anexă, doar cei care am rămas consecvenți acestui proiect sunt atașați PSD. (…)În momentul de față PNL nu e decât camuflajul PDL”. Senatorul a susţinut că „această eșuare a proiectului USL este răul cel mai mare care i se putea face României”.

Ehegartner a anunţat că în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, Călin Popescu Tăriceanu „se va prezenta cu un proiect major, realist pentru ţară şi pe această cale dovedeşte consecvenţă pentru că a fost început în perioada guvernării lui.


Îşi propune ca România să ajungă a şaptea putere economică a Europei. Sigur este titlul acestui proiect. Acolo ar trebui să fie poziţionată funcţie de resursele pe care le are România în acest moment. Ar putea să aspire la această poziţie. Aproximativ acesta va fi titlul proiectului la prezidenţiale. Se lucrează intens, lucrează specialiști de marcă la construcţia proiectului, conceptul există. Este un om care are o viziune, care vine din lumea reală, care simte economia Românie, ascultă și poate înțelege anumite fenomene”. Liderul PLR Timiş a susţinut că , deşi nu are atribuţii de premier,”preşedintele poate să dea direcţii politice. Călin Popescu Tăriceanu este un om echilibru. Important e cum funcţionează acest binom preşedinte – prim-ministru. Ştie să gestioneze astfel de situaţii”.

Senatorul Petru Ehegartner a identificat două categorii de oameni cheie care trebuie convinşi pentru ca Tăriceanu să ajungă în turul doi şi apoi preşedintele României- „cei care trebuie  doar să le aducem aminte că le-a dublat pensiile și a făcut acte reparatorii necesare. Și a făcut-o responsabil” şi cei care „trebuie să fie încrezători că un om care a știut să guverneze în acele momente” are şi acum „proiecte realiste şi serioase pentru ţară”.

5 COMENTARII

  1. Pe timpul Dl. Calin Popescu Tariceanu s-a impartit mai echitabil avutia de la vistieria tarii: daca au fost mai multi bani la buget s-au marit/dublat pensiile, salariul minim, salariile profesorilor, doctorilor, politistilor, s-au reabilitat spitalele si scolile, iar cand nu au fost bani, Dl. Tariceanu NU a fost un demagog a spus clar NU SE POATE! BRAVO!

  2. Tariceanu isi va scoate ochii cu aripile „pasarii PLR”. Este un caraghios care nu va lua nici 10%. Mai bine si-ar pazi a 6 a (sau a catea?) nevasta. Ca la batranete ramane cu … pasarea PLR :))))

  3. … si ar mai fi ceva: slugarnicia si subordonarea fata de PSD il descalifica in fata electoratului de dreapta pe care si l-ar dori alaturi, cei de pe stanga, nu-l voteaza din start. Au candidatul lor. Deci, Dle Ehegartner, sanse ZERO pt. candidatul Dvs! Fara iluzii desarte, ca sunteti ridicol!

  4. TARICEANU A FOST SI ESTE CEL MAI MARE RAU PENTRU ACEASTA TARA EL ESTE CANCERUL POLITICI ROMANE,EL NUMAI PRIN SANTAJ SI PRESIUNE VREA SA CISTIGE, DLE.EHEGATNER NU UITA CA TARICEANU A FOST ESCROCUL CU INSULA SERPILOR DIN NEMERNICIA LUI AU TREBUIT SA SE LUPTE ALTI NU EL,UN MARE ESCROC SI PARSIV CA NU LAU PUTUT SUPORTA NICI NEVESTELE CARE MAI AU CEVA IN CAP URA PE CARE O POARTA LUI BASESCU ,CA ARE FACUTE PROMISIUNI CA SA-L GRATIEZE PE VOICULESCU. SPER CA ROMANI NU MAI SUNT ASA DE PROSTI SA SE INTOARCA IAR LA OMUNISTI CUM SA ALIPIT TARICEANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.