Copilul de 4 ani bătut cu bestialitate de iubitul mamei, ținut în...

Copilul de 4 ani bătut cu bestialitate de iubitul mamei, ținut în viață doar de aparate. Ce șanse îi dau medicii

0
DISTRIBUIȚI

copil_spital-1024x680-640x4251

Viața băiețelului de patru ani, care la sfârșitul lunii august a fost bătut cu bestialitate de iubitul mamei, atârnă de un fir de ață. Copilul se află și în acest moment internat în stare gravă la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara, fiind ținut în viață cu ajutorul aparatelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al celui mai mare spital din vestul țării, Dan Ilincariu, șansele de supraviețuire ale micuțului sunt în continuare minime.


“Este tot în comă profundă, de gradul patru, fiind ventilat mecanic. Șansele lui de supraviețuire sunt minime”, ne-a declarat Dan Ilincariu.

Vă reamintim că incidentul s-a petrecut pe 27 august, în jurul orei 22.30, în localitatea timișeană Periam. Iubitul mamei, un tânăr de 20 de ani, a rămas singur cu copilul acasă, mama acestuia fiind plecată la lucru. Într-un moment de furie, bărbatul a început să-l lovească pe băiețel, care s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de marginea patului. Magistrații Tribunalului Timiș au dispus ca bărbatul care l-a bătut pe copil, Darius Gavril Precup, să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii tentativei de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.