De ce cred conservatorii din Timiș că niciun ales local nu se...

De ce cred conservatorii din Timiș că niciun ales local nu se va muta la alt partid în cele 45 de zile de “traseism politic”

2
DISTRIBUIȚI

plen consiliul local timisoaraReprezentanții Partidului Conservator din Timiș nu cred că va pleca din partid în cele 45 de zile de “traseism politic” niciun primar, viceprimar sau consilier.


Și asta pentru că, spune Nistor Geană, consilier local din partea PC Timiș, membrii partidului sunt “oameni cu responsabilități, inteligenți și cu atașament față de Partidul Conservator”.

Conducerea PC Timiș nu știe dacă se vor muta aleși locali din alte partide la ei, dar reprezentanții partidului recunosc să sunt semnale, în special din partea unor consilieri. “Nu avem niciun semnal că vor să plece oameni din Partidul Conservator în alt partid, dar avem semnale că vor veni spre noi aleși locali. Nu putem să stăm cu mâinile în sân când ceilalți pot să profite de acest lucru”, consideră Nistor Geană.

2 COMENTARII

  1. Da, dl. Nistor Geană, inteligenta sefei dumitale (a)gripina va face ca multi alesi loicali (profesori, medici, juristi si inginer) sa navaleasca in partidul pc filiala Timis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.