De ce crede senatorul Petru Ehegartner că între Nicolae Robu şi Alin...

De ce crede senatorul Petru Ehegartner că între Nicolae Robu şi Alin Popoviciu va fi din nou RĂZBOI

2
DISTRIBUIȚI

ehegartner la pressalert07_resize

Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, senatorul Petru Ehegartner a vorbit despre relația dintre Nicolae Robu (PNL) și Alin Popoviciu (PDL), care au avut parte în trecut de dueluri verbale încinse, iar acum, prin forța împrejurărilor, au devenit „prieteni” în Alianța Creștin Liberală. „Eu cred că s-a grăbit să revină.


Va reveni la prima poziţie. Va avea alte motive. Veți vedea că lucrurile nu stau atât de roz. Cunoscându-i personalitatea domnului Robu și având o intuiție în ceea ce priveşte lucrurile care vor veni, veți vedea că am dreptate”, a spus Petru Ehegartner, care acum o lună a părăsit PNL pentru a se alătura noii formațiuni conduse de Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator.

„În momentul în care se va pune problema de facto a fuziunii, nu vor mai sta lucrurile pe roze. Când vor fi competiții interne, lucrurile se vor confirma 100%. PNL nu e doar domnul Nicolae Robu și PDL nu e Alin Popoviciu. Alegerile încep de la baza partidelor și de acolo încep nuanțele, noile nuanțe ale acestei combinații”, a declarat senatorul PLR în studioul HDV.

„Mă surprinde lipsa de perspicacitate a unor liberali care se lasă seduşi de această fantoșă a marii construcţii de dreapta. Aceasta nu este posibilă. România nu este în stare să genereze prin forţele politice actuale un proiect major pentru ţară, niciun partid politic, în momentul de față, nu a fost în măsură să genereze un astfel de proiect, în care să mobilizeze forțe consistente din societatea românească, dar suntem datori să încercăm”, a mai spus Petru Ehegartner.

2 COMENTARII

  1. „Mă surprinde lipsa de perspicacitate a unor liberali care se lasă seduşi de această fantoșă a marii construcţii de dreapta. Aceasta nu este posibilă. România nu este în stare să genereze prin forţele politice actuale un proiect major pentru ţară, niciun partid politic, în momentul de față, nu a fost în măsură să genereze un astfel de proiect, în care să mobilizeze forțe consistente din societatea românească, dar suntem datori să încercăm” dar nici cu oameni vechi, recent reșapați. Este vorba despre tine, Petre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.