Deputatul PSD Grindeanu : „Cine fură și se dovedește, trebuie să plătească,...

Deputatul PSD Grindeanu : „Cine fură și se dovedește, trebuie să plătească, indiferent de culoarea politică” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu11_resize

Deputatul de Timiș și membru al comisiei de control a SRI, Sorin Grindeanu este de părere că, indiferent de culoarea politică, toți cei care sunt corupți trebuie să plătească. „Nu doar de la PSD sunt oameni cercetați în această perioadă. Cine fură și se dovedește, trebuie să plătească, indiferent de la ce partid este. Nu-l pune partidul să fure, indiferent cum se cheamă acel partid. Eu nu am senzația că sunt dosare politice, chiar dacă nu știu toate cazurile, dar cred că marea majoritate a procurorilor își fac treaba. Ați văzut că există și în justiție cazuri de judecători sau procurori cercetați pentru corupție”, a declarat Grindeanu.

În cadrul emisiunii s-a făcut o paralelă referitoare la situația din Ucraina după ce în cursul zilei de ieri șeful SRI George Maior care a declarat că „acumularea intensivă de corupție” a fost una dintre cauzele instabilității din Ucraina și că aceasta este o problemă națională și în România.


Deputatul a explicat că „acest fenomen trebuie combătut de fiecare dintre noi și în Ucraina acestea a fost unul din motivele pentru care s-a luat Crimeea și pentru ce se întâmplă acum în est-ul Ucrainei. În România, gradul de alarmare la nivelul corupției oscilează între un albastru precaut și mai mult spre portocaliu. Oricine fură trebuie să plătească pentru că nu îi cere nimeni acest lucru. Dacă e condamnat Bojin sau Grindeanu să plătească, pentru că înseamnă că a greșit(…) Nu contează că e PSD, PNL, PDL.  îN momentul în care se dovedește prin justiție că cineva trebuie să plătească. Cu închisoare”, a spus deputatul în cadrul emisiunii.

Anul trecut, Titu Bojin, președintele PSD Timiș, a fost audiat într-un dosar de evaziune fiscală care vizează afacerile firmei familiei sale, Temadi TMB, cu Apele Române Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.