Descoperire ȘOCANTĂ într-o pădure din vestul țării. Ce specie periculoasă de șarpe...

Descoperire ȘOCANTĂ într-o pădure din vestul țării. Ce specie periculoasă de șarpe exotic a fost găsită

9
DISTRIBUIȚI

pitonAdministratorii unui parc de lângă Arad se confruntă cu o problemă extrem de delicată. Şi periculoasă. Oamenii îşi abandonează animalele de companie de care s-au săturat, în pădure, scrie portalul a1.ro. Reptila de un metru şi jumătate, un piton, o specie de șarpe constrictor, a fost găsită din întâmplare de doi angajaţi ai parcului. E mai bine că s-a întâmplat aşa.


Dacă ar fi avut ghinionul să o întâlnească vreun copil lucrurile se puteau termina tragic, cred specialiştii. Din fericire, reptila a fost capturată înainte să facă vreo victimă. Şi nu e singurul şarpe exotic ajuns în parcul natural de pe malul Mureşului, un loc în care merg la iarbă verde foarte multe familii cu copii.

Cei care abandonează animale în parc riscă amenzi între 5.000 şi 60.000 de lei, dar se pare că sunt destui dispuşi să-şi asume acest risc, să scape de animalul de companie de care s-au săturat.

9 COMENTARII

    • mah prostule,
      pai n-ai intzales ?
      ca si vedi chiar din poza . sharpili ie constructor si scuipa vinin dintr-o punga pi care o are in masau din ceru gurii.
      doamne ce analfabet potz sa fi.
      shi mai bini dicat sa eshi ichishia la descutz mai bini dut-i la alfabentizare.

    • Mai inteligentule ai mai vazut tu piton veninos???? Poate pe la tine acolo ai un piton constructor (nu constrictor) care-ti scuipa venin albicios in gura.
      Iar tu adevarule invata sa citesti mai bine un articol!!!

  1. PITON! Scrie ce specie e, sigur, in Romania e normal sa fie pitoni prin paduri! Oameni inconstienti, cum sa faci asa ceva, nu, inconstienti e frumos spus. Asa ceva e de-a dreptul malefic!

  2. Constrictor=neveninos…dar asta nu inseamna k nu e periculos!!!el musca prada ft tare si apoi se incolaceste in jurul ei si o strange pana o omoara!pitonul are muscatura ft puternica…deci acesta de 1,5 m nu era fatal pt un om dar pt un copil da,pentru k in jurul unui copil putea sa se incolaceasca!

    • abar nai fa!
      ca constuctoru sau constrictoru asta, dreacu stie cum il cheama cai de alta natzie, are o beshica cu otrava in masau din ceru’ gurii si scuipa di colo shia si te poate orbi sau omora. asta mio zis si un agent de la politia locala care se pricepe ca face de garda la gredina zoloogica.

    • mneazzzaooo mati di tigana ca ti dai la mini. firatz a dreacu di nigricioshi catz furat tati monumentili din temeshoara.
      si tu fleandura dreacu fashi bashcaliii di mini om invatat cam crescut langa bojdiuca lu Crianga al nost si ma trozneam cu basamac sub teiu lu ieminescu. asha sa stiii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.