Diana Pap, soprana care a pozat nud în fața fabricii Continental: „Ne...

Diana Pap, soprana care a pozat nud în fața fabricii Continental: „Ne iau pe toți de proști” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

soprana diana pap  la pressalert live (4)

Diana Pap, soprana care și-a manifestat într-un mod neobișnuit nemulțumirea în legătură cu poluarea firmei Continental, pozând „îmbrăcată” cu o mască de gaze și un trandafir, a explicat în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că, în opinia sa, în cazul mirosurilor îngrijorătoare de la fabrica de anvelope este vorba de „rea voință”.

„Este rea voință.


Poți să faci să nu pută, există filtre, care când sunt oprite – când sunt pornite. De ce nu faci asta? Cum îți permiți să nu faci asta? Domnilor, avem nas toți. De acolo pornește. Eu am ales să mă exprim tacit. Nu instig la a ieși în stradă, la violență, la a ne cere drepturile. Eu spun ce alții nu vor să spună, nu vor, sau nu sunt pregătiți să spună. Lucrurile acestea deranjează pe oricine. Nu cred că a fost cineva care să nu fi simțit putoarea. Cum de își permit unii oameni să creadă că noi suntem de acord să ne împută sufletul și viața”, a explicat aceasta.

Mai mult decât atât, artista a afirmat că cei de la Continental îi tratează pe oameni „ca pe niște proști”, iar dacă ceea ce fac nu este de rea credință, să demonstreze. „Ne iau pe toți de proști și ne tratează, pe toți, drept proști. Chiar credeți că nu ne dăm seama că sunteți de rea voință? Dacă nu sunteți, atunci demonstrați”, a mai spus soprana în cadrul emisiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.