DNA începe urmărirea penală „in rem” în cazul plângerii lui Iohannis privind...

DNA începe urmărirea penală „in rem” în cazul plângerii lui Iohannis privind OUG care permite migraţia aleşilor locali

2
DISTRIBUIȚI
<


p>iohannis 01

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a început urmărirea penală „in rem”, pentru abuz în serviciu, în cazul plângerii preşedintelui PNL, Klaus Iohannis, formulată pe numele vicepremierului Liviu Dragnea, pentru iniţierea OUG 55/2014 privind migraţia aleşilor locali, scrie Mediafax. Surse judiciare au declarat că a fost începută urmărirea penală „in rem”, doar cu privire la faptă, respectiv pentru abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite. Procurorii urmează să decidă dacă vor extinde urmărirea penală şi cu privire la persoane, au precizat sursele citate. Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus în 9 septembrie, o plângere penală la Direcţia Naţională Anticorupţie pe numele vicepremierului Liviu Dragnea, pentru iniţierea Ordonanţei de urgenţă 55/2014 care permite migraţia politică a aleşilor locali pentru 45 de zile.

2 COMENTARII

  1. Nu trebuia D-le Iohannis s-a faci plingere penala inpotriva GUVERNULUI BOC cind au taiat salariile , pensiile , alocatiile pt. copii, sporurile, au desfintat sindicatele, nu au vrut s-a puna-n aplicare hotaririle judecatoresti etc. Toate aceste masuri au fost luate prin ordonanta de urgenta, s-au atunci va era rusine fata de mentorul vostru.

  2. foarte corecta initiativa domnului Iohannis. Dragnea este si initiatorul cresterii salariilor primarilor cu un procent substantial, de parca nu ar fi castigat destul, tinand cont si de faptul ca majoritatea acestora se ocupa doar de afaceri personale, profitand de orice ocazie ivita (fonduri nerambursabile pentru intreaga familie), ca doar timp au , in institutie fiind vazuti oarte rar.va spun acestea din interiorul sistemului si cu amaraciunea ca dupa peste 30 de ani de munca , acum acest guvern a considerat necesara diminuarea salariilor din administratie pentru ,,palmasi ,,cu 25 de procente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.