Două CLANURI rivale, la un pas de un război total cu săbii,...

Două CLANURI rivale, la un pas de un război total cu săbii, macete și bâte de baseball. Cum au reușit polițiștii să prevină violențele

2
DISTRIBUIȚI

mascati tigari 2Erau cât pe ce să provoace un nou scandal, dar de data aceasta cu săbii, bâte de baseball și macete. Doi tineri implicați în scandalul de duminică noaptea care a avut loc în fața unui bar din Oțelul Roșu, au fost prinși de polițiști în timp ce puneau la cale un nou scandal.


Vă reamintim că săptămâna trecută cele două clanuri au avut o confruntare, la care a fost nevoie de intervenția oamenilor legii. Astăzi, poliția a monitorizat cele două găști implicate în scandalul de duminică și i-a prins pe doi dintre agresori în timp ce transportau cu o mașină două bâte de baseball, trei bâte de lemn, o sabie tip macetă și o sabie artizanală. Tinerii de 25, respectiv 28 de ani se pregăteau să atace gașca rivală. Au ajuns însă la Poliție unde au primit amenzi și avertismente, scrie resita.ro. Cele două grupuri vor fi monitorizate în continuare pentru prevenirea oricărui eveniment care să perturbe ordinea și liniștea publică.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.