Două Mercedes-uri făcute praf după un impact VIOLENT la Punctele Cardinale, în...

Două Mercedes-uri făcute praf după un impact VIOLENT la Punctele Cardinale, în Timișoara. Vezi care au fost urmările accidentului GALERIE FOTO

7
DISTRIBUIȚI
<


p>accident cu mercedesuri la punctele cardinale04_resize

Intersecția de la Punctele Cardinale a fost scena unui accident în urma căruia două Mercedesuri au fost grav avariate dar, din fericire, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită grav.

Din primele informații, un șofer care venea lansat de pe strada Popa Șapcă nu a respectat culoarea roșie a semaforului, fiind izbit în lateral de un alt Mercedes, care circula regulamentar. Mașina lovită a ajuns pe scuarul destinat pietonilor unde, din fericire, nu se afla nimeni. Bolidul s-a oprit cu botul în stâlpul semaforului, pe care l-a culcat la pământ.

Niciunul dintre cei implicați nu a fost rănit, însă pasagera din dreapta din mașina care circula regulamentar a suferit un atac de panică. Semafoarele nu mai funcționează, circulația fiind îngreunată. Poliția Rutieră a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

7 COMENTARII

  1. cum puteti sa scrieti atatea prostii? in primul rand semafoarele nu functionau dinainte ca accidentul sa se intample iar Mercedesul care circula „regulamentar” nu prea avea viteza regulamentara…oricum cel care venea de pe Popa Sapca este vinovat, neacordand prioritate..

  2. Mercedesul auriu statea la semaforul de pe Take Ionescu regulamentar la culoarea rosie,dupa ce sa facut verde sa deplasat spre Marasti cand in fata lui a aparut cel albastru care gonea ca un cretin si savura o shaorma la volan.

  3. Semafoarele erau in perfecta stare de functionare eu stateam la cel de la pietoni asa ca exclus ca nu functionau .Ce viteza putea sa aibe in 4m mercedesul auriu daca statea la semaforul rosu?

  4. Semafoarele erau in perfecta stare de functionare eu stateam la cel de la pietoni asa ca exclus ca nu functionau .Ce viteza putea sa aibe in 4m mercedesul auriu daca statea la semaforul rosu?

  5. Mercedesul auriu statea la semaforul rosu regulamentar in momentul in care culoarea semaforului sa facut verde a plecat cand deodata a aparut un Mercedes albastru care trecuse pe culoarea rosie,sofer se grabea si savura o shaorma delicioasa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.