Dublura luptătorului K1 Florin Ilie, căutată pentru agresarea unui poliţist, a ajuns...

Dublura luptătorului K1 Florin Ilie, căutată pentru agresarea unui poliţist, a ajuns în arest. Vezi unde a fost prins

2
DISTRIBUIȚI

agresor clona 1

Polițiștii mehedințeni au depistat, miercuri, în Drobeta Turnu Severin, un bărbat de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj în formă agravanta asupra unui polițist din cadrul Biroului Rutier Timișoara.

Pleşan Tradi Gabriel, de 39 de ani, cu domiciliul în localitatea Berzeasca, avea, la momentul comiterii faptei, permisul de conducere anulat.

Reamintim că în data de 2 aprilie un polițist de la Rutieră a fost agresat de acest șofer, care a refuzat să oprească atunci când a fost somat de oamenii legii.


Polițiștii Biroului Rutier Timișoara, în timpul unor activități de rutină, au solicitat șoferului cu mașina înmatriculată în Bulgaria să oprească, pe Calea Șagului. La vederea polițiștilor șoferul nu numai că nu s-a conformat, ci și-a continuat deplasarea apăsând accelerația, , fapt pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia în trafic până în zona Căii Girocului.

La un moment dat, șoferul a oprit, abandonând autoturismul pe stradă Cheia și a fugit. Unul dintre polițiști l-a ajuns din urmă, iar în momentul în care a încercat să îl rețină a fost lovit de șofer în zona feței. Un al doilea polițist a continuat urmărirea șoferului și, cum acesta nu s-a conformat somațiilor legale, a executat un foc de avertisment în plan vertical, fără niciun succes însă, șoferu reușind să dispară până acum. Iniţial, suspect de agresarea poliţistului a fost luptătorul K1 Florin Ilie, care seamănă foarte bine cu agresorul.

Bărbatul a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara pentru punerea în executare a mandatului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.