Echipele CEI, SMURD-ul reţelelor electrice din judeţul Timiş. Vezi unde a fost...

Echipele CEI, SMURD-ul reţelelor electrice din judeţul Timiş. Vezi unde a fost ultima avarie importantă

0
DISTRIBUIȚI

cei 1

Avariile din reţelele de electricitate reprezintă una dintre cele mai mari probleme pentru cetăţeni, în special pentru cei din mediul rural. Puţini sunt cei care ştiu că în judeţul Timiş cei care remediază toate avariile din reţeaua Enel sunt, de cinci ani, specialiştii de la firma CEI.  Aceştia sunt chemaţi de fiecare dată când sunt stâlpi rupţi, cabluri deteriorate sau alte avarii la reţea. Viteza de reacţie în astfel de situaţii este esenţială pentru ca timpul de repunere a reţelei în stare de funcţionare să fie cât mai mic, iar Timişul este printre judeţele printre primele din ţară la timpii scurţi de întrerupere. Aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără cei 80 de oameni din echipele de intervenţie şi logistica necesară – 3 automacarale, 4 buldoexcavatoare, 2 autolaboratoare pentru identificări defectoscopie de cablu, trailere pentru transport utilaje, basculante cu autoîncărcător, 20 de autoutilitare echipate complet.


În maxim două ore de la anunţarea avariei de către ENEL, echipele CEI ajung oriunde în judeţ, indiferent de locaţie. Din cauza furtunilor şi vijeliilor din ultima perioadă. în Timiş au fost semnalate mai multe avarii ale reţelei electrice decât în alţi ani.

Ultima intervenţie a avut loc, ieri, după ce a fost semnalată   o avarie în zona Izvin – Ianova pe şantierul autostrăzii Timişoara – Deva. Imediat după comunicarea avariei, echipele au identificat problema pe teren – stâlpi avariaţi şi cabluri de curent căzute pe o porţiune de câteva sute de metri, în câmp. În mai puţin de cinci ore totul funcţiona fără probleme.  „Suntem ca un SMURD al instalaţiilor electrice şi acţionăm pe toată raza judeţului Timiş. Suntem un serviciu de permanenţă, intervenim promt şi eficient de fiecare dată imediat ce ne comunică ENEL-ul avariile. Avem logistică, avem oameni, avem experienţă. Îmbunătăţim permanent munca noastră şi facem investiţii serioase în aparatură de ultimă generaţie şi în instruirea personalului”,  a declarat Horaţiu Rada, manager CEI.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.