EXCLUSIV Daniel Funeriu, incident cu un interlop într-un club din Timişoara. Vezi...

EXCLUSIV Daniel Funeriu, incident cu un interlop într-un club din Timişoara. Vezi cum s-a încheiat totul

7
DISTRIBUIȚI

daniel funeriu

Daniel Funeriu, fostul ministru şi consilier prezidenţial, a fost implicat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un incident care a pus pe jar Poliţia Timiş. După ce a fost la vizita lui Traian Băsescu de la Sânnicolaul Mare, Funeriu a ales să-şi petreacă noaptea în clubul Heaven. Aici, la un moment dat, fostul minsitru s-a dus la o masă şi a luat la salutat şi pupat pe toată lumea. Ghinionul lui a fost că unul dintre cei vizaţi a fost Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope din Timişoara, care a reacţionat violent la gestul lui Funeriu. „A fost un tras-împins ca între băieţi.


Nu s-a ajuns la violenţă extremă. S-au împăcat”, a declarat o sursă demnă de încredere, în exclusivitate, pentru PRESSALERT.ro.

Incidentul ar fi rămas unul banal dacă, duminică după amiază, nu ar fi sunat la IPJ Timiş un telefon de la Palatul Cotroceni pentru a cere lămuriri, conform unor surse din Poliţie. Inspectorul şef, comisarul şef Sorin Munteanu a negat telefonul venit de la Bucureşti, afirmând că „este exclus. Am avut informaţii că s-a produs un incident. De acolo a pornit totul”  Prin vocea purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, agent principal Mirela Drăghicioiu, s-a confirmat faptul că „poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui incident într-un club din Timişoara. În continuare se efectuează verificări pentru a se stabili dacă s-a comis sau nu vreo faptă penală. Până în prezent nu am fost sesizaţi de comiterea vreunei infracţiuni. Vor fi vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele şi persoanele implicate în incident”.

Contactat pentru a explica ce s-a întâmplat în club, PMP-istul Funeriu s-a eschivat susţinând „mă sună taximetristul care mă duce la avion. Vă rog să-mi trimiteţi întrebarea pe mail şi o să vă răspund”. Lucian Boncu a susţinut că nu s-a întâmplat nimic „că doar am stat şi am băut împreună până dimineaţa. Puteţi să vedeţi şi pe înregistrări. Ce, e ceva ilegal? Întrebaţi Poliţia de ce face verificări. Să vă spună Poliţia”. În lipsa unei plângeri din partea lui Daniel Funeriu, poliţiştii vor rămâne cu investigaţiile făcute pe teren.

7 COMENTARII

  1. jalnic ce a ajuns tara asta…sa se pupe cu interlopii, pai asta ofera educatie copiilor? rusineeeeee sa va fie!!! pacat ca nu i-a spart botu

    • pei dupe mufe fineriu asta ie cam bulangiu. sa moara mama. iar boncu sigur so fi ars in popo cat a fost inchis.

  2. sunt foarte departe de a fi interlop, dar daca un politician, orice politician ar veni sa ma pupe, as reactiona negativ. probabil nu violent, dar sigur nu as accepta, indiferent de context!

  3. Ridicol de doua ori. Oare unde se ajunge in campanii electorale si oare cit o sa mai suporte cei din jur insi din lumea interlopa? Si unii si altii sint niste insi abjecti. Si chiar va mirati de ce atitia tineri parasesc Romania si intaresc rindurile diasporei. Chiar nu m-as mira deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.