EXCLUSIV Poliţist în uniformă, prins pe câmp împreună cu un vânător beat...

EXCLUSIV Poliţist în uniformă, prins pe câmp împreună cu un vânător beat care avea glonţ pe ţeava puştii. Vezi ce explicaţie au avut după ce au luminat câmpul după vânat

0
DISTRIBUIȚI
politist prins cu braconier 1
Agentul Adrian Novăcescu, la scurt timp după ce a fost prins de jandarmi

Un poliţist şi alţi doi bărbaţi au fost prinşi, aseară, în jurul orei 20,30, pe un câmp din apropierea localităţii timişene Petrovaselo, în urma unei acţiuni organizate de jandarmii de la Gruparea Mobilă împreună cu paznicii de vânătoare de pe fondul de vânătoare Cralovăţ, aparţinând Facultăţii de Silvicultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole a Banatului din Timişoara pentru prinderea braconierilor.


În timpul pândei au observat că dintr-o maşină se luminează câmpul în căutarea vânatului. Când au ajuns la locul respectiv au dat peste o maşină de teren  care avea toate farurile aprinse plus proiectoare care erau montate suplimentar. Surpriza a fost când au descoperit că printre cei trei este şi un poliţist îmbrăcat în uniformă – agentul Adrian Novăcescu de la postul de poliţie din Topolovăţu Mare.

Asupra unuia dintre însoţitorii poliţistului, identificat ca fiind Despot Jiva,  a fost găsită o armă de vânătoare care avea glonţ pe ţeavă. Acesta era şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind găsită şi o sticlă cu băutură. Bărbatul avea autorizaţie pentru armă, fiind vânător, dar nu avea şi autorizaţie pentru a vâna. În primă fază, poliţistul nu  a spus nimic, ulterior susţinând că a ajuns pe câmp deoarece cu cel de-al treilea bărbat umblau ca să vadă dacă sunt hoţi şi, la un moment dat, au dat peste vânător. Agentul a afirmat că ar fi încercat să verifice telefonic dacă bărbatul cu arma are autorizaţie, dar că nu a avut semnal la telefonul mobil. Cercetările au fost preluate de cei de la Serviciul arme care au un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, cei de la Inspecţia Internă din cadrul Poliţiei Timiş au început o anchetă administrativă împotriva agentului. Nu este pentru prima oară, când un poliţist este suspectat că ar fi braconier, un agent de la Poliţia Rutieră fiind prins cu arma de vânătoare, în luna iulie, pe fondul de vânătoare Valea lui Liman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.