EXCLUSIV PRESSALERT.ro prezintă nota internă prin care Robu interzice „permanenţa” celor neangajaţi...

EXCLUSIV PRESSALERT.ro prezintă nota internă prin care Robu interzice „permanenţa” celor neangajaţi în Primăria Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

nota interna acces

PRESSALERT.ro a intrat în posesia notei interne dată şi anunţată, ieri, de Nicolae Robu prin care se interzice staţionarea în Primăria Timişoara a celor care nu sunt angajaţi şi fac „permanenţă” în instituţie, hotărârea fiind luată după ce am publicat o serie de documente, inclusiv contractul prin care liberalul se angaja să susţină demolarea unor clădiri din centrul vechi al Timişoarei.


Decizia de a emite respectivul document intern a plecat de la „constatarea că există persoane fără vreo relaţie oficială de muncă cu Primăria Municipiului Timişoara, care fac permanenţă în această instituţie”.

După ce anunţă interzicerea acestei practici, Nicolae Robu a simţit nevoia să precizeze „Primăria Municipiului Timişoara este o instituţie deschisă, primitoare cu toţi cetăţenii şi sârguincioasă să răspundă cu solicititudine solicitărilor acestora, o instituţie să fie preocupată să fie eficientă şi care funcţionează în totală transparenţă în baza legislaţiei în vigoare şi. în atari condiţii, ea nu-şi permite să se lase perturbată de prezenţa nelegitimă – chiar abuzivă – în spaţiile ei şi, implicit. pe fluxurile sale interne, a unor persoane reprezentând alte interese decât ale ei. Atragem atenţia că eventuala nerespectare a celor de mai sus va atrage din partea subsemnatului, din postura mea de Primar, măsuri în consecinţă”. Nicolae Robu nu a avut nicio problemă când tânără liberală – Anemarie Alina Calotă – era tot timpul în cabinetul său şi participa la acţiunile Primăriei Timişoara înainte de a câştiga concursul  pentru funcția de inspector de specialitate de gradul doi la Biroul de organizări Evenimente din cadrul Direcției de Comunicare.

1 COMENTARIU

  1. Acest primar are apucaturi dictatoriale.Nu sunt intamplatoare desenele acelea prin oras cu el langa Ceausescu.Halal liberal .Sa transmiti asa note, care de fapt sunt amenintari la dreptul la libera exprimare este o nesimtire fara margini,ar trebui reclamat pentru abuz in serviciu.
    ps – nu va suparati dar cred ca lipseste un n in titlu

    sa o tineti tot asa dragos bota!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.