EXCLUSIV Războiul interlopilor REAPRINS. Incident violent în faţa Palatului Dicasterial înainte de...

EXCLUSIV Războiul interlopilor REAPRINS. Incident violent în faţa Palatului Dicasterial înainte de un nou termen în dosarul grupării Udrea. Vezi cine a atacat

55
DISTRIBUIȚI
grup sorin udrea 1
Caius Gazibara a fost atacat în faţa Palatului Dicasterial de către Adrian Stoiţi

Războiul din lumea interlopă timişoreană a înregistrat un nou episod, astăzi, printr-un incident violent petrecut chiar în faţa intrării în Palatul Dicasterial, cu puţin timp ca la Tribunalul Timiş să înceapă un alt termen în care este judecată gruparea condusă de liderul interlop Sorin Udrea, acuzată de DIICOT de o serie de infracţiuni grave. Cel atacat a fost Caius Gazibara, care este acuzat că l-a înjunghiat pe Tudor Stoiţi, în barul Ibiza. Acesta stătea de vorbă în faţa Serviciului de probaţiune când, din senin, Adrian Stoiţi, luptător MMA, a venit din lateral şi i-a aplicat un pumn direct în bărbie. Scandalul risca să degenereze, dar a intervenit o avocată aflată acolo. Caius Gazibara s-a ales cu buza spartă şi cu o rană la bărbie. „Nici măcar nu m-am clătinat. Mi-au clănţănit dinţii în gură, că vorbeam, dar atât. M-a lovit pe la spate. I-am spus că spune că e sportiv, dar nu ştie să lovească. Nu dai pe la spate. Nu am ripostat în niciun fel. Probabil asta se aştepta. Nu am fost o secundă violent. Nu o să depun plângere pentru că-mi pare rău de mama sa”, a povestit Caius Gazibara. Ulterior, ambii au stat pe holurile tribunalului fără a se înregistra alte incidente. Sorin Udrea a comentat incidentul, afirmând „ăştia fac aşa pentru că au spate. E provocare – loveşti omul fără să-ţi facă nimic”.


Cu jumătate de gură, Adrian Stoiţi a susţinut că nu s-a întâmplat nimic.

Adrian Stoiţi l-a însoţit pe unul dintre martorii audiaţi de judecător în dosarul Udrea, Alin Iovănuţ povestind şi el incidentul din barul Lepa Brena.  De asemenea, a dat declaraţie în faţa instanţei şi agentul Iorgoaia, cel a cărui armă a fost găsită în maşina lui Udrea când se întorcea de la braconaj. Poliţistul a declarat că este prieten cu Florin Copoţ şi că urma să-i vândă arma respectivă. Pentru că nu a mai putut să meargă cu el, i-a dat arma lui Copoţ să o testeze în poligon. A doua zi dimineaţa a fost sunat de cei de la Serviciul arme că puşca sa a fost găsită la Udrea şi Copoţ. „Precizez că arma o aveam de  şase, şapte ani şi când mi-a fost restituită era aşa cum i-am dat-o. Nu am efectuat nicio modificare la puşcă. Nu i-am dat niciun amortizor”, a susţinut agentul. Deşi Iorgoaia a afirmat că arma avea un manşon pe care se monta amortizorul şi era vizibil de un vânător, nu a explicat cum de şase ani nu a observat respectiva modificare la puşcă.

Instanţa a audiat şi un alt martor sub acoperire, care a dat detalii despre incidentul de la Oraviţa, când traficantul de ţigări Drăgan Samir a sărit din maşina aflată în mers, după ce a fost ameninţat cu cuţitul de Cosma Viorel, cunoscut ca Vio Blondu, care a plecat cu şapte baxuri de ţigări. „Samir era în maşina băiatului de la Timişoara cu care ne-a spus că are o combinaţie cu ţigări. Eu şi alte două persoane eram în maşina lui Samir în spatele lor. La 400-500 de metri la ieşirea din Oraviţa spre Timişoara, am văzut că portiera din dreapta se deschide şi Samir sare jos din maşină, care circula cu 30 -40 de kilometri la oră. Ne-am spus că băiatul acela l-a înjurat, l-a ameninţat cu un cuţit şi i-a spus să sară. Maşina băiatului acela, un Audi A4, a plecat spre Timişoara”, a povestit martorul sub acoperire.

55 COMENTARII

  1. Iar dati stiri despre gunoaie?lasatii la dracu ca sunt smecheri de carton mai ales lideru cu pupatu in cur Udrea.Pacat ca s a coborat Stoiti atat de jos sa bata un nime in drum un nespalat care vorbeste de lovitu pe la spate dar el a sat cu sabia pe la spate insotit de clanu Udrea adica niste fetite.Mergeti ma la puscarie cu tot cu sefu vostru Udrea si cu politaii aia care v au tinut pana acum liberi

  2. Daca tot e asa de bazat Gazibara asta hai sa il vedem in ring cu Stoiti.Chiar se face o gala la Timisoara care spune lupta in ring nu pe strada organizata de Ginardo si tare as fi curios de un meci intre voi 2.Dar bineinteles ca nu va accepta fetita de gazibara.Bah va bate Stoiti pe amandoi odata piz…lor.Dati mai departe cu sabia si dupa va plangeti ca ati fost atacati pe la spate…..

    • Daaa ii bate pe amandoi de-odata )))) de aia loveste ca bulangii pe la spate, hahaa)))

  3. Niciodata sobolani ca fratii gazibara nu vor accepta sa se lupte in ring.Ei cu seful lor Udrea stiu doar pe la spate si in haita sa atace.Stoiti este un sportiv adevarat cu multa experienta in spate si nimeni in toata Timisoara nu il face unu la unu.Bravo Stoiti dale sa le iasa impresiile astea de intelopi din cap

    • Stoiti este un sportiv adevarat cu multa experienta ))) de aia loveste pe la spate )))

  4. BA……..esti tare rau informat , acuma ii a lui UDREA …si credema ca asta ajunge si omu lu NUTU CAMATARU e tare ambitios omu sa va spuna lumea de el…

  5. Sa i-o sugeti lu’ Udrea bai distrusilor, in gat sa va fut de labxx din spatele ecranului, ca fata in fata nu a-ti comenta. Mars si xutetiva mamele bulangiilor, ar trebui sa ajungeti la parnaie ca sa va iasa ideile siguranta la calculator, pisatilor!!!!!!!!!!!!

  6. Cine sunt fratii Stoiti? Niste pixx! Fratii Gazibara chiar au cap pe langa cei mentionati! Sunt mult mai destepti ca toti la un loc!Iar acel scandal de la Ibiza nu a fost provocat de ei, ci de cioriile alea! La fel si acest incident…Fratii Gazibara sunt baieti cu un suflet de aur…nu va mai luati de ei, Caius Gazibara ar fii in stare sa intre in ring sa le arate la toti ce poate! Nu ca ceilalti, pe la spate l-au bagat in inchisoare!

  7. Iar ca sa spuneti de el ca e un nespalat…si o pizda ar trebui sa veniti si cu cateva argumente..sa intariti afirmatia! Iar in oras, nu se feresc toata lumea ca de dracu de fratii stoiti, ci de acel fricos..care da pe la spate Caius Gazibara!!! Nu mai vorbiti ceea ce nu stiti! Faceti rau persoanelor care cu adevarat au fost sincere in declaratii si in tot ce au avut de zis! Nu mai aruncati cu noroi in oamenii care sunt buni!I-au facut destul rau…ca acum sa se intample acelasi lucru!

  8. Ba topoare 123 adica fostu cutite 123 ridicati curu de la calculator ca faci spume de cat te agiti.ia ial tu pe pixx ta de udrea cu tot cu fratii gazibara si bagativa in ring cu fratii stoiti.nu va dau 2 minute pixxelor.iao pe mata de la produs si puneo sa te invete respect fata de sportivii adevarati gen stoiti olteanu herlas….si pentru ala ce a scris ca crihan a luat bataie de la pixx de udrea:mai documenteazate si vezi ca udrea a luato fe la crihan si dupa aia au sarit sobolanii pe el.la munca ba sclavilor cu tot cu sefa voastra

  9. Ba walter tata, iara incepi tu mereu cu declaratiile tale de dragoste fata de udrea , cum nu ii comenteaza nimeni?! cand fuge ca o pixda prin oras , si de la heaven si de la brena , ce tot ii sugi puxa la udrea? du-te dracu de gay obosit !!!!!

  10. Băi necunoscuților ce sunteți care habar nu aveti de nimic cine ce și cum ,ce nu intelegeți udrea a fost injosit scuipat și târât de breton in fața la lepa brena și pălmuit ca o pizxx ce nu intelegeti omu joaca football si cioara a fost scuipata când a venit interventie nu aveau ce face fratilor ca ii rupeau astia cu bataia ,atata udrea intervale si alea alea cand ia oferit crihan 5 mii sa dea interval chiar daca pierde sunt banii lui ,a facut omu un gest frumos sa il ajute ca acuma vinde ciorba la milenium ,cum puxx mea puteti sa comparati pe frati stoiti cu gazibara care nu au nici o treabaaa cu boxuu ii alearga stoiti toata ziua si la hevan pizxx de udrea si-a luat una de ia sărit bretonu in aer si au sarit toti pe crihan omu la orice ora da interval cu udrea dAr dupa o saptamana de chefuri sa nu il bata rau :)))) si ii da si cascaval la pixxxx! !!!

  11. VOI TOTI ASTIA FRUSTRATI CARE VORBITI SA DOAR SA FITI BAGATI IN SEAMA UDREA CHIAR E SMECHER,CAIUS GAZIBARA ARE REZULTATE SPORTIVE MULT MAI BUNE CA A LU ADRIAN STOITI….URCA ORICAND CU EL IN RING DAR NU VA DURA PREA MULT MECIUL PT CA STOITI LOVESTE CA O FEMEIE GRAVIDA SI SE PUNE MEREU SA DOARMA IN RING…CIPI TIGANU CHIAR E AMBITIOS TOCMAI DE AIA ARE TOT CE VREA PE CAND VOI FOMISTILOR SI LINGAILOR MANCATI PUFULETI DE FOAME SI REFERITOR LA FRATII GAZIBARA NU CRED CA II CUNOASTETI PREA BINE INCAT SA VA DATI CU PAREREA DACA AVETI CEVA SA LE SPUNETI DE CE NU INCERCATI SA MERGETI SA LE SPUNETI IN FATA NU DOAR SA STATI IN FATA MONITORULUI SA VA DATI CU PRESUPUSU SINGURU LOC UNDE PRINDETI TUPEU….IN CONCLUZIE FRATII STOITI SUNT FUGITI DIN ORAS TOT EI AU DATO IN GARDA SI RESTU ECHIPEI LOR DE SIFONARI SPERIATI…IN CONCLUZIE FRATII STOITI SUNT SINGURII LACHETI IAR VOI CARE TOT COMENTATI DACA TOT SUNTETI ASA EXEMPLE DE OAMENI MERGETI SI SPUNETILE PERSONAL CE AVETI DE ZIS…PANA UNA ALTA SUGETI PUxx LA GRUPAREA UDREA

  12. Dar de fratii Gazibara de ce fug toti ca speriatii prin Timisoara! ????Caius Gazibara a fost un sportiv si a luptat.in continuare va face asta..si voi lachetiilor, daca va roade invidia ..taceti din gura ca abia stiti sa vorbiti!fratii Stoiti sunt niste pixxde care da perverse pe la spate…(nici alea nu le nimeresc cum trebuie)! Va veni momentul cand veti vedeea care pe care da la pamant!

  13. L am vazut de multe ori pe Gazibara in ring…e iute, loveste corect, are pumn tare pe langa Stoiti care rateaza prada in fata lui…Stoiti da ca o femeie..nu reuseste sa-si doboare adversarul ! Trebuie sa isi plateasca meciurile, sa faca blaturi pentru a ajunge in fata ecranelor si in fata a sute de oameni un invingator, un adevarat luptator! Pun pariu ca Gazibara nu ar spune nu unei provocari atat de simple cu o pxxda care da cu pumnu cum ar da in gol! Oameni buni urmariti meciurile si va veti da seama ca asa este! Gazibara este si va ramane un campion!

  14. Ioane stai tu relaxat si culege capsuni in Spania……ce sa se bata vreunul din frati Gazibara cu Stoiti……….normal ca Stoiti nu da bine cu pumnul…e LUPTATOR ii infige cu capu in beton cand pune mana pe drogati lu Udrea…..vreunul va-ti gandit vreo clipa poate nu a dat sa pice Gazibara si a fost doar un bot de palma? Nu era asa prost sa ii dea somn in fata tribunalului unde totul e flimat??? In fine din partea mea sa se bata dupa portile puscariilor si uni si alti…..

  15. pensionari si pensionare ce nu va vedeti de casele voatre toti comentati dati sfaturi interpretati ce sar intampla cum ar fi voi altceva nu aveti de facut pupicuristilor
    la urma urmei este treaba lor ce au de impartit si ei si le vor rezolva singuri ca sant mari asa ca copii mai terminati cu sfaturile
    salutari???

  16. Să il alerge pe udrea toată ziua mai dă-l dracu să fugă la bucuresti ,că garda sa săturat să tot il scoată că ii sifonează si pe ei:))))))))si de aia nu se mai bagă da-dreac de pixxx !!!!

  17. Ba flavius si ion de la madrid adica fratii gazibara terminati cu reclamele si astept sa il provocati pe stoiti in ring dar bimeinteles ca nu faceti asta lasilor.Pana si la Bucuresti se vb de Stoiti pana si Cordunenii sunt frati cu ei si voi ii comparati cu boschetarii aia de gazibara si cu pizxxx lor de sefa udrea care la facut crihan praf dintro lovitura.sugetio ma pizxxxx si terminati cu sportivul de gazibara care nu exista.nu iti mai fa reclama singur si dute si lupta in ring umflatule cu pufueti….

  18. Pe ce program se bate GAZIBARA sa ma uit si eu …..sau unde sal caut ca nu ii gasesc meciurile …am gasit doar un clip muzica …Asta e balerin saracu nu sportiv

  19. Adevarat sportiv gazibara asta:))))))……Stoiti=8 titluri de campion al Romaniei la lupte libere….locu 4 european nu o sti el da cu pumnu da matura pe jos cu soareci astia:)))

  20. din ce stiu eu ala cu casca in cap e antrenor de mma…si acum puneti si meciurile lu stoiti sa vedem cand a castigat vreodata…nu-l mai umflati atat ca e destul de umflat el…lingaii lui…probabil terorizati de fratii gazibara…ce tot atata ring cereti si vorbiti aici…sunteti poftiti pe strada toti…provocatii acolo…doar ca acolo apare o problema…toata lumea fuge la politie ca nu le faceti fata pizde ce sunteti…anonimi violati

  21. Aloooo Nicu sugaciu alias gazibara:idiotule uitate ce postezi.e meciul cu zmarandescu la care stoiti in afara ca cred ca avea 20 de ani a fost furat de albitru dar nu asta e concludent ci cu cine se batea.in restul filmarilor sunt meciuri pierdute cand era copil si abia intrase in MMA spotul lui fiind luptele.Uitate cu cine se bate retardule si uitate la meciurile tale.are 8 meciuri pierdute din vreo 80.bravo pizxxx ca ai curaj sa spui ca nu intrii in ring.stai in casa ca acolo te apara sefa ta udrea si iesi noaptea cu sabia ca asa ai invatat tu de la maestra ta cipriana tigana si violeta blonda.Si inainte sa afirmi ca vreodata Stoiti fuge dute la sala la arad si cautal ca acolo se antreneaza.Vedeti inainte de asta ca va vaneaza Crihan si va rade pe toti pisarcoaslor.

  22. Oare dintre GAZIBARA si UDREA care e mai mai bun ….sa nu uitam ca si UDREA a uract in ring si chiar a facut un meci frumos cu un campion de box ,

  23. Caius imi placi foarte mult esti foarte frumos si ai un corp de invidiat , esti pensat si bine manierat , epilat si educat ….numa bun de exportat …lasa sportu si hai cu mine daca vrei sa-ti fie bine baga ranga unpic in tine ,sio sa vezi ca nu e greu sa il iei si pe fratioru tau ….si narcisa dupa voiiii….UITE ASA IMI IAU BMW…U.

  24. asa terorizat esti de gazibara ca ai impresia ca e si aici? nu conteaza cu cine sa batut adi ca tot a pierdut nu are 80 de meciuri nici impreuna cu cele de la lupte si ce daca era copil acum e mare si mai urat pierde…esti cu stirile in urma papagalule adi nu prea se mai antreneaza e un betivan drogat crihan este cel vanat urmele de gloante isi spun cuvantu si referitor la restu aberatilor care le scoti realitatea te contrazice numai e nici un fraier din trupa stoiti-crihan in oras…udrea a ramas stapan in continuare cu toti cei care iai enumerat probabil ai cosmar in fiecare noapte cu ei de tot te agiti atat sa ii stergi de cacat pe sifonarii aia la care le ti partea….si daca tot esti tu asa tupeist du-te si spunele asta in fata ai tupeu? provocari de doi lei lake ce esti

  25. in ring? da mai oameni buni a facut cineva vreo piramida si nu s-a disputat finala? voi sunteti normali? asta pe strada a inceput tot acolo se va termina, reventiva odata numai stiti cum sa faceti sa le spalati rusinea celor care au plans la diicot si au rupt pixurile cat au scris? refuzati realitatea va mintiti singuri toata lumea stie cum stau lucrurile in timisoara cine inca se plimba peste tot in oras si care sunt cei care au dat bir cu fugiti,flucsa a ramas chior de un ochi dupa pumnul primit si e dat disparut,jan crihan a fugit de aici dar a fost impuscat in italia,tudor stoiti a fost injunghiat si aici apoi dupa ce a fugit in germania a patit la fel iar a fost injunghiat si batut,sa fie doar o coincidenta?blestem?sau se simte puterea cuiva? iar acus vine craciunul deci curand va fi taiat si porcu 😉

  26. Eu am luat bataie de la tudor…..Nevinovat bineinteles!dar fratele lui adi e un baiat cu bun simt si cu toate k e mare luptator si chiar e bun baiatul la Mma inka da mana cu baietii in satul lui in Cerneteaz!Nu uita de unde a plecat aia este ideea……RESPECT ADRIANE!!!!

  27. Postoale 123 ai avansat…de la cutite 123.iai dat limbi la sefa ata udrea sau o arzi in grup cu surioarele gazibara? Pizxxx comentezi de fiecare data cand e vorba de sefa ta udrea si culmea tot tu vorbesti de iesit in fata.Nu cumva esti vreuna din pizdxxx alealante adica cipriana sau vio..lata. Blonda?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.