Experiență unică pentru 20 de timișeni, care au luat micul dejun deasupra...

Experiență unică pentru 20 de timișeni, care au luat micul dejun deasupra podgoriilor din Recaș GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

IMG_5738

Provocare inedită pentru 20 de timișeni, care au avut parte, în această dimineață, de o experiență neconvențională. Aceștia au luat micul dejun și au savurat un pahar de vin la 40 de metri altitudine, deasupra podgoriilor din Recaș, după ce au fost prinși în hamuri și ridicați cu o macara uriașă. Evenimentul, care a presupus o doză de senzații extreme la înălțime, s-a numit „Brunch in the sky” și s-a desfășurat în premieră în vestul țării.

În acest mod, reprezentanții Cramelor Recaș au încercat să sărbătorească venirea toamnei într-un mod inedit. Conceptul „Dinner in the sky” există, în prezent, în peste 40 de țări din întreaga lume, revista Forbes l-a clasat în top zece cele mai neobișnuite restaurante din lume. Restaurantul suspendat are o capacitate de 22 de locuri, fiind ridicat cu ajutorul unei macarale până cel mult la înălțimea de 50 de metri.


Scaunele se pot roti, astfel încât priveliștea să poată fi admirată din toate unghiurile. Conceptul „Dinner in the sky” a fost adus în România în anul 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.