Fashion Fridays revine în oraş cu o secţiune inedită. Vezi cum poţi...

Fashion Fridays revine în oraş cu o secţiune inedită. Vezi cum poţi scăpa de „comorile“ din dulap

0
DISTRIBUIȚI

out of2 [1024x768]

Fashion Fridays, cel mai mare târg de modă şi design din vestul ţării revine în oraşul nostru cu cea de-a patra ediţie, pentru această ocazie organizatorii manifestării pregătind şi o secţiune inedită intitulată „Out of the closet“.  „Dăm o mână de ajutor tuturor fashionistelor, ale căror dulapuri au devenit neîncăpătoare, care ascund comori în sertare sau cutii. Este ocazia perfectă de a scăpa de hainele pe care nici nu le-ai purtat,  pe care le-ai cumpărat doar pentru că erau la reducere, sau pe care le-ai îmbrăcat o dată şi apoi ai uitat de ele“, spun organizatorii acestui târg.

„Out of the closet este o secţiune de haine preloved care se adresează tuturor iubitoarelor de modă, care apreciază acest tip produs.


Putem găsi piese din colecţille mai vechi ale unor branduri cunoscute, sau pur şi simplu obiecte vestimentare frumoase, care nu îşi mai au locul în dulapul celei care expune. Preţurile sunt sub 50% din valoarea lor de pe piaţă la momentul la care au fost cumpărate”, spune designerul timişorean Adriana Delia Bărar, care în această vară a reprezentat oraşul de pe Bega la cel mai important festival de modă din Balcani, Feeric Fashion Days, eveniment aflat la a şaptea ediţie, care a avut loc la Sibiu.  OUT OF THE CLOSET este un concept împrumutat din State  (cunoscut şi sub denumirea de Garage Sales sau Yard Sales), unde a creat deja o tradiţie de ani buni. Participanţii scot la vânzare haine, genți, bijuterii, tablouri, accesorii, obiecte decorative, toate într-o stare ireproşabilă şi la preţuri foarte accesibile. Lista înscrierilor pentru această secţiune a târgului Fashion Fridays este deschisă. Târgul va avea loc are loc în perioada 22-24 octombrie, sala Continental Parc (Hotel Continental), între orele 10-21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.