FENOMEN meteorologic inexplicabil pentru această perioadă a anului. În ce zonă din...

FENOMEN meteorologic inexplicabil pentru această perioadă a anului. În ce zonă din Banat s-a așternut prima ninsoare UPDATE Stratul de zăpadă este în creștere

1
DISTRIBUIȚI

ninsoare1

S-a așternut primul strat de zăpadă din acest an în Banat. Deși atipic pentru această perioadă din an, în zonele montane iarna și-a intrat deja în drepturi.


În Munții Țarcu din județul Caraș-Severin a început să ningă, cu puțin timp în urmă. Ninsoarea cade cu fulgi mari, în zona stației meteo de pe munte, iar stratul care s-a așternut are deja un centimetru înălțime. Aceasta e prima zăpadă din acest sezon rece, înregistrată în România.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, pe munte a fost înregistrată la ora 11, o temperatura de -1,4 grade Celsius, scrie Reșița.ro. Meteorologii spun că e neașteptat faptul că temperaturile au scăzut așa de mult, imediat după echinocțiu.

UPDATE ”Pe Țarcu zăpada este de doi centimetri. Acum nu mai ninge, însă este o ceață foarte puternică, nu văd mai departe de 10 metri”, ne-a spus Dan Melinte, meteorologul de pe Țarcu. Și la Cuntu a fost vreme rea astăzi. Călin Țiru, meteorologul de aici a declarat că timp de mai bine de o oră zona în care se află s-a confruntat cu o lapoviță puternică.

1 COMENTARIU

  1. Inexpilcabila e numai prostia voastra si faptul ca ati ajuns jurnalisti. Vai de meseria asta, nobila de altfel ! Pai fata draga, daca te interesai unde trebuie ai fi aflat ca pe acolo a mai nins si in plina vara si din cauza asta, in urma cu mai multi ani acolo, pe Muntele Mic, intr-o vara a murit un grup de studenti surprinsi de ninsoare si de ger, fara a fi echipati de iarna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.