Firmele care se ocupă de gestionarea cimitirelor din Timișoara, „convinse” să plătească....

Firmele care se ocupă de gestionarea cimitirelor din Timișoara, „convinse” să plătească. Ce vor păți cei care au datorii către municipalitate

1
DISTRIBUIȚI

cimitir eroi

După ani de zile în care Primăria Timişoara a avut de furcă cu firmele care gestionau cimiterele din oraş, mai exact cu faptul că acestea nu achitau datoriile, acum edilii se pare că au găsit soluția.

Biroul de urmărire venituri din cadrul primăriei, format din nouă persoane nu a avut mare succes în recuperarea banilor astfel că municipalitatea a recurs la o nouă metodă.


Acum viceprimarul Traian Stoia a anunţat că la cimitirele Stuparilor, Şagului şi Lipovei nu există datorii. În schimb cei care gestionează Cimitirele Calea Buziaşului şi Rusu Şirianu nu au fost atât de harnici. Spre exemplu, firma care gestionează cimitirul din Calea Buziaşului are o datorie de 1.192 de lei pe care viceprimarul promite că vor fi obligaţi să o plătească urgent.

„De urmărirea acestor venituri se ocupă acum Direcţia Fiscală, care urmăreşte veniturile şi pune penalităţi dacă nu se primesc banii. Neachitarea în timp de o lună de zile duce la rezilierea contractului”, a spus Stoia.

1 COMENTARIU

  1. Vedeti ce masini are in dotare patronul din LIPOVEI ioatr inmatriculate cu DNX si a construit si vila in cimitir oare domnil Stoia care locuieste in Lipovei NU VEDE…………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.