Flutur: „PSD anunţă zilnic prin parlamentari că ia câte un ales local,...

Flutur: „PSD anunţă zilnic prin parlamentari că ia câte un ales local, ca Putin când a anexat Crimeea”

0
DISTRIBUIȚI

gheorghe flutur

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat marţi, la întâlnirea ACL Suceava cu preşedintele PNL, Klaus Iohannis, că PSD procedează ca Putin când a anexat Crimeea şi anunţă zilnic că un ales local al ACL a fost anexat la PSD.

Flutur le-a cerut membrilor PDL şi PNL Suceava să reziste presiunilor făcute de PSD şi să rămână în partidul de dreapta al României.

„Nu vă luaţi în aceste zile după acele presiuni pe care le fac la adresa aleşilor locali. Îmi exprim îngrijorarea şi dezacordul privind anunţurile zilnice pe care le face PSD prin unii parlamentari, ca Putin când a anexat Crimeea.


Mai iau câte un primar. Anexează câte un primar. Nu acesta va fi viitorul. Dacă vă ia ca haină de purtat, de purtat veţi fi”, le-a spus Flutur aleşilor locali ACL Suceava.

El le-a solicitat să rămână în partidul de dreapta al României.

„Ne vom întâlni în 2016 să facem ceva din judeţul Suceava şi din Bucovina cu Klaus Iohannis preşedintele României”, a spus Flutur.

Un mesaj asemănător l-a avut şi vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, care a vorbit despre sezonul de transferuri şi le-a sugerat membrilor ACL că este posibil să li se promită că vor fi transferaţi la Real Madrid, dar de fapt să ajungă la Avântul Prăbuşirea.

„Acum e sezon de transferuri. Le spun celor care au impresia că le bate la uşă Real Madrid ca să-i transfere, că nu are rost să plece de la Bayern Munchen imaginându-şi că pleacă la Real Madrid. Că de fapt au numai tricourile de la Real Madrid şi impresarii. De fapt, riscă să plece de la Bayern Munchen la Avântul Prăbuşirea”, a spus Orban.

În ultimele zile, în judeţul Suceava mai mulţi aleşi locali de la PNL şi PDL, între care şi şase primari, s-au înscris în PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.