Germanul Sascha Braemer a mixat la naşterea unui nou concept de entertainment...

Germanul Sascha Braemer a mixat la naşterea unui nou concept de entertainment în Timișoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1426939062">

party forest arena (18)

Amatorii de petreceri din Timişoara au avut parte de naşterea unui nou concept de entertainment, Fractal 7, care l- a adus în weekend-ul trecut în oraşul nostru pentru prima oară pe germanul Sascha Braemer.

De-a lungul ultimilor ani, Sascha Braemer a reușit să își facă numele cunoscut în toată Europa, fie ca producător muzical, remixer, împreună cu Niconé (alături de care a produs celebra piesă „Caje”) sau ca fondator al casei de producție Whatiplay. Germanul a editat câteva melodii care au avut succes pe ringurile de dans din întreaga lume, iar acum trei ani a realizat alături de Nicone albumul Romanthic Thrills. Cel mai actual release al lui se numeşte Et Voila, E.P-ul fiind disponibil de cumpărat pe paltformele digitale din luna aprilie a acestui an. Alături de el, la party-ul desfăşurat la Forest Arena au mai mixat Ovijay, Cristi Dunca, The Ghost şi Paul Sebastian. Evenimentul a avut parte şi de prezenţa echipei de filmare a emisiunii Clubbing coordonată de Zara, astfel încât în viitorul apropiat party-ul timişorean se va „vedea“ şi în cadrul acestei emisiuni.

Foto: Jeanmarean Vlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.