Gospodării inundate în Caraș-Severin și Timiș. Vezi ce localități sunt afectate

Gospodării inundate în Caraș-Severin și Timiș. Vezi ce localități sunt afectate

0
DISTRIBUIȚI

inundatie1

Mai multe gospodării din Bocșa, județul Caraș Severin și o curte din orașul Buziaș, județul Timiș, au fost inundate, luni dimineața, ca urmare a ploilor abundente.

Potrivit meteorologilor, la primele ore ale dimineții, în județul Caraș Severin, s-au înregistrat precipitații de peste 60 de litri/mp.


Purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al județului Caraș-Severin, Ancuța Balint, spune că mai multe locuințe de pe străzile Timișoarei, Furnicularului și din cartierul Măgura din Bocșa au fost inundate, iar oamenii au cerut ajutorul pompierilor. „Este vorba de străzile Funicularului, Timişoarei şi gospodăriile din cartierul Măgura, unde au căzut 60 litri/m.p. La faţa locului acţionează un echipaj al ISU Semenic, cu motopompă, în sprijinul echipajului Serviciului Voluntar din Bocşa”, citează Radio Timișoara.

Conform ISU Semenic, mai multe curți au fost inundate în localitățile Topleț și Eftimie Murgu, în timp ce DN 57 este închis pe zona localității Liborajdea, din cauza unei viituri.

În Timiș, pompierii au intervenit, luni dimineața, pentru evacuarea apei dintr-o curte din localitatea Buziaș.

Reamintim că hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru toate râurile de pe raza județului Caraș Severin, iar în Timiș este valabilă, până la ora 14.00, o atenționare cod galben pentru bazinele râurilor Bega Veche, Bârzava și Moravița.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.