Hip hop–ul e noul rock’n roll. Timişoreanul Mike F a lansat o...

Hip hop–ul e noul rock’n roll. Timişoreanul Mike F a lansat o piesă nouă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

mikef

Raperul timişorean MikeF a lansat recent o nouă melodie numită „Elan”, în colaborare cu Stoe și Dj WicKeD. Versurile au fost compuse de MikeF și Stoe, Dj WicKeD s-a ocupat de scrach, în timp ce Olariu Ștefan a adăugat sunete de trompetă.
De instrumental, de mixaj și de masterizare s-a ocupat Adrian Faur, iar artwork-ul a fost realizat de Crown Design. „Ideea piesei este aceea că atunci când eşti sătul de job şi de zilele alea ploioase stai liniştit , cumulezi şi deodată realizezi că stai că e soare afară şi atunci , chiar în momentul ăla te hotarăreşti să pui stop la ce făceai şi să ieşi afară să te bucuri de lumină, realizând că nimic nu e prea târziu. E un easy concept. Cu Stoe suntem prieteni de mult timp şli a fost foarte încântat să vină pe această piesă.


Iar legat de Dj WicKeD se simţea nevoie pe piesa de încă ceva şi acel ceva a fost scracth-ul lui“, ne-a declarat Mike F. Muzicianul timişorean a debutat oficial în anul 1999, sub numele de Frătziman, pe o compilaţie de hip-hop, iar patru ani mai târziu a pus bazele formaţiei M.A.A.T. (Mişcare Anticomercială Atribuită Timişoarei). A renunţat la acest proiect din cauza concepţiilor diferite pe care le avea faţă de ceilalţi colegi, iar în 2005 şi-a lansat primul album solo, “Proteste Prohibite”. În ceea ce priveşte viitoarele apariţii , Mike F se gândeşte cât se poate de serios la înregistrrarea unui album. „Mă gândesc tot mai serios la apariţşia unui disc. Nu ştiu când îl voi scoate. O să mai scot un fel de best of Frătziman vs. MikeF. Ceva  piesa vechi de-al mele care nu au apărut pe un album. Eu cânt hip- hop, cu binevenitele influenţe din diferite stiluri, care fac diferenţa zic eu. După cum zicea şi prietenul meu Gaben (n.n. – solistul trupei timişorene Persona), hip hopul e noul Rock ‘n’ Roll. Cred că muzica hip hop se face mult mai profesionist şi nu mai există limite. Pe plan mondial sunt artişti de hip hop care au ajuns mai cunoscuţi ca Beatles“, a mai adăugat muzicianul timişorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.