Începe școala, însă micuții din Timiș care merg în clasa a I-a...

Începe școala, însă micuții din Timiș care merg în clasa a I-a și a II-a nu vor avea din ce să învețe. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

manuale scolare

Începe un nou an școlar, însă prichindeii care merg în clasa a I-a și a II-a nu vor avea din ce să învețe. Și asta pentru că reprezentanții Ministerului Educației Naționale, care s-au ocupat de organizarea licitațiilor pentru achiziționarea manualelor școlare, se scuză că au întâmpinat mai multe probleme, motiv pentru care nu toate manualele școlare vor ajunge în școli înainte de începerea orelor.

“Manualele școlare pentru clasele III – X, de care s-a ocupat ISJ Timiș, au sosit în depozit și a început distribuția către școli, am semnat contracte cu 30 de edituri.


În ceea ce privește manualele școlare pentru clasele I-a și a II-a, sunt titluri care sperăm să sosească, după spusele ministrului, până în 15 septembrie, dar sunt și titluri care vor întârzia din cauza dificultăților întâmpinate în procesul de licitație”, a explicat, astăzi, Francisc Halasz, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș.

Potrivit reprezentanților ISJ Timiș, Ministerul Educației Naționale a alocat în acest an aproape 500.000 de lei pentru achiziționarea de manuale școlare în județul Timiș, pentru elevii înscriși în clasele III – X. Anul trecut, ISJ Timiș a primit 650.000 de lei, dar cu acești bani au fost achiziționate și manualele școlare pentru micuții de clasa a I-a și a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.