ÎNFIORĂTOR Copilul de patru ani din Timiș bătut cu bestialitate de iubitul...

ÎNFIORĂTOR Copilul de patru ani din Timiș bătut cu bestialitate de iubitul mamei are șanse minime de supraviețuire. Ce spun medicii

1
DISTRIBUIȚI

copil_spital-1024x680-640x4251

Un băiețel de doar patru ani este în comă profundă, de câteva zile, la Spitalul Județean Timișoara, după ce a fost bătut cu bestialitate de iubitul mamei sale.

Totul s-a petrecut pe 27 septembrie, în jurul orei 22.30, în localitatea timișeană Periam.


Tânărul de 20 de ani a rămas singur cu copilul acasă, mama acestuia fiind plecată la lucru. Într-un moment de furie, bărbatul a început să-l lovească pe băiețel, care s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de marginea patului.

„Băiețelul este în comă profundă, în comă de gradul patru, este ventilat mecanic, într-o stare foarte gravă. Șansele lui de supraviețuire sunt foarte reduse, are traumatisme craniene”, ne-a declarat Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

Magistrații Tribunalului Timiș au dispus ca bărbatul care l-a bătut pe copil, Darius Gavril Precup, să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, ieri, fiind cercetat sub aspectul săvărșirii tentativei de omor.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.