Italianca Deborah De Luca vine în premieră în Timişoara. Vezi când va...

Italianca Deborah De Luca vine în premieră în Timişoara. Vezi când va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

deborah

Amatorii de party din oraşul nostru au parte de o nouă premieră, alături de una din cele mai carismatice DJ-iţe italiene la ora actuală, Deborah De Luca, în cadrul unui eveniment prezentat de Blackout.

Deborah de Luca s-a născut în regiunea oraşului Napoli şi a studiat ca şi fashion designer înainte de a se dedica activităţii sale de producătoare muzicală şi DJ.


Seturile ei sunt un amalgam de techno şi house cu arome de minimal şi porţiuni de soul, iar în decursul anilor, Deborah a fost invitată să mixeze în diverse cluburi din Franţa, Spania, Portugalia, Grecia, Turcia, Germania, Maroc, Rusia sau Malaezia. Anul trecut, Deborah a pus bazele label-ului „Sola_mente records ” şi a înregistrat mai multe E.P.-uri, piesele incluse având un feedback pozitiv din partea unor nume ca Magda, Danny Tenaglia sau Layo & Bushwaka.

Alături de Deborah de Luca vor mai mixa Luca M, Just 2 şi Vali Florea, iar biletele pentru acest eveniment, care va avea loc în 27 septembrie de la ora 22.00, la Halele Fructus, costă 20 lei înainte de miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.