La Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara vor fi tratați cu 50...

La Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara vor fi tratați cu 50 % mai mulți pacienți. Ce vești bune aduce șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă

0
DISTRIBUIȚI

institutul de boli cardiovasculare

Ajutoare din Elveția pentru Clinica de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.


Marian Gașpar, șeful clinicii, anunță că, în urmă cu două zile, secția pe care o conduce a primit echipamente medicale și materiale sanitare în valoare de aproximativ 20.000 de euro, de care clinica avea mare nevoie.

Astfel, Institutul de Boli Cardiovasculare a primit 60 de paturi mobile, care vor dota saloanele din clădirea nouă a institutului și Unitatea de Coronarieni. Sprijinul primit din Elveția nu se oprește aici, Marian Gașpar spune că există posibilitatea ca această primă etapă a sponsorizării să fie urmată de o a doua.

“Există posibilitatea să se mai primească 60 de paturi, monitoare, mese operatorii, cinci tone material de pansat și alte echipamente medicale de care Institutul are nevoie pentru a da în folosință clădirea nouă, care ar permite creșterea numărului de pacienți tratați la Timișoara pe an, cu aproximativ 50%”, precizează șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.