La un pas de a fi numit șef al PP-DD Timiș, Petru...

La un pas de a fi numit șef al PP-DD Timiș, Petru Juravle îi urează lui Dragnea să îl lovească guturaiul. De ce a refuzat să migreze

1
DISTRIBUIȚI

petru-juravle

Rămași fără membri în Consiliul Local Timișoara, pepedediștii din Timiș au aniversat trei ani de existență. Rămas fidel PP-DD, consilierul județean Petru Juravle a spus că „această ordonanță trebuie să o privim în adevăratul sens. Ne dă o libertate fictivă de 45 de zile de te înrola într-o altă formațiune politică, unde vei fi aceeași persoană, unde să asculți de comanda ta. Îți asumi votul, dar niciunde în lege nu scrie că e responsabil partidul, partidul care te poate forța să votezi ceva ilegal, ceva care poate să ducă spre deturnare de bani, spre o hotărâre care să aducă mult rău și nu bine”.(…)

„Am salutat această ordonanță.


Să îi dea Dumnezeu sănătate lui Dragnea pentru asta și apoi să-l lovească guturaiul pentru că nu a făcut-o permanentă. Aleși sunt și parlamentari! (…)Mandatul meu îl pun la dispoziția oamenilor care m-au votat. Nu am făcut un troc, nu am făcut o negociere, deși am negociat, nu am căzut la o înțelegere din cauză era o condiție să fac doar ce mi se spunea și nu pot. Pentru ce? Am calitatea de exclus din PP-DD, dar am rămas în PP-DD. Sunt dispus să îmi dau demisia din Consiliul Județean”, a declarat Petru Juravle, cel care probabil va fi numit șef al PP-DD Timiș.

Venită la Timișoara pentru a aniversa trei ani de existență a formațiunii pe care o conduce, șefa PP-DD, Simona Man, a  negat exluderea lui Juravle și a spus că „sunt sigură că mandatele se vor întoarce înapoi la partid. Sunt convinsă că nu vor avea curajul să ducă în Senat Ordonanţa nr. 55”. Man e bucuroasă de plecările din PP-DD și spune că acum după cernerea de impostorii care au vrut doar funcții treaba poate merge ca pe roate.

Momentan PP-DD Timiș nu are stabilită o conducere oficială, însă Man a promis că va discuta cu Juravle termenii în care ar dori să preia interimatul organizației, după ce arădeanul Cătălin Țițirigă a fost exclus din PP-DD.

Sursa foto: tion.ro

1 COMENTARIU

  1. al dreacu di moldovian…asta sigur o pus pla pi sefa lui de la arad di lo pus presedinte de partid. dupe cum il stiu io…barbat misto si mort dupe muieri…no iertat pi nimenia la viata lui ca cand ieria la primarie viniau alia in lemba dupe iel…
    bravo colega si la mai mare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.