Logica CJT: după ce au alocat 100.000 de lei pentru pliante de...

Logica CJT: după ce au alocat 100.000 de lei pentru pliante de combatere a ambrosiei, aleşii vor să promoveze turismul local cu 50.000 de lei

0
DISTRIBUIȚI

cjt01_resizePunctul de pe ordinea de zi şi cearta. Aşa stă situaţia la fiecare reuniune a aleşilor Consiliul Judeţean Timiş. După ce s-au luat la harţă pe tema acceptului de a primi Spitalul CFR, aleşii nu au căzut de acord asupra sumei necesare pentru promovarea turismului.

„S-a reușit să alocăm 50.000 de lei unde considerăm că nu este suficientă aceasta sumă ținând cont că la ora asta din punct de de vedere al promovării turismului nu s-a făcut absolut nimic. La nivelul județului Timiș există o grămadă de posibilităţi de promovare a turismului şi deja asociaţa a şi început aşa cum am anunţat şi în plenul CJT avem site-ul de promovare tursitică deja funcţional, avem deja cicruitele adică bisericile de lemn din zona Făgetului.


La Lacul Surduc am fost şi am discutat situaţia din punct de vedere al lacului el este un lac de acumulare pentru alimentarea oraşului Timişoara din cauza asta este foarte greu, nu ne permite nimeni să îl transformăm în zonă de agrement cu ce se cere pe piaţă, din punct de vedere al motoarelor sau ski nautic. Ce se poate practica acolo este canotajul”, a spus vicepreşedintele CJT, Călin Dobra.

Pesedistul a mai completat şi că „acesta este rolul asociaţiei de a promova obiectivele şi de a găsi o utilitate în ceea ce dorim să facem. Începem să promovăm în şcoli turismul. Din punct de de vedere al consilului judeţean dorim să preluăm taberele şcolare la nivelul CJT, dar pentru asta trebuie promovate”. Dobra a mai promis şi că autorităţile vor benefica de consiliere din străinătate pentru a promova turismul. Grija aleşilor judeţeni pentru turism nu are nevoie de comentării dacă ne gândim că pentru plantele de informare privind combaterea ambrosiei au fost alocaţi 100.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.