Mihaela Motişan a prezentat o nouă colecţie de modă, numită Summer Vibes....

Mihaela Motişan a prezentat o nouă colecţie de modă, numită Summer Vibes. Vezi ce scop nobil a avut evenimentul GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-205197870">

fashion1

Noua colecţie a creatoarei timişorence Mihaela Motişan, Summer Vibes, a fost lansată zilele trecute în cadrul unui eveniment desfăşurat la clubul No Name, unde amatorii de fashion au putut admira un melanj de vară în scop caritabil.

„Manechinele au fost fetele de la Sfera Timişoarei şi s-a prezentat pentru o cauză nobilă, s-au strâns bani pentru Ziua Seniorilor Activi. Din păcate, publicul nu a fost prea generos în donaţii. Nu ştiu de ce. Poate din lipsă de interes pentru asemenea acţiuni sau poate pentru că generaţiile crescute de bunici sunt pe cale de dispariţie. Oamenii sunt sensibilizaţi greu deşi Sfera Timişoarei e un organizator şi promotor foarte eficient. Suntem persoane care îşi pun sufletul in orice iar rolul meu e de voluntar de onoare, facem doar fapte bune“, ne-a declarat Mihaela Motişan.

Ediţia secundă a evenimentului „Ziua Seniorilor Activi“ a avut loc sâmbăta trecută la Ştrandul UMT. „Prin această acțiune, asociația noastră își propune combaterea sedentarismului, promovarea unui stil de viață sănătos și oferirea unui mediu adecvat socializării în rândul seniorilor“, au declarat organizatorii acestuia. În ceea ce priveşte viitoarele colecţii ale creatoarei timişorene Mihaela Motişan, amatorii de fashion se pot aştepta la evenimente deosebite. „Am început să lucrez pentru propunerile de toamnă şi de iarnă. Voi avea câteva surprize, dar mai multe detalii despre acestea urmează să fie anunţate în viitorul apropiat“, ne-a mărturisit Mihaela Motişan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.