Mitropolitul Banatului, internat din nou la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara

Mitropolitul Banatului, internat din nou la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

M_S_ Regele Mihai, IPS Nicolae Corneanu decembrie 2008 catedrala mitropolitana

Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, în vârstă de 90 de ani, a fost internat, sâmbătă dimineaţă, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, după ce a acuzat o stare de rău, el fiind transportat cu ambulanţa la spital, relatează Mediafax.

Potrivit lui Ionel Popescu, vicar eparhial la Mitropolia Banatului, mitropolitul Nicolae Corneanu a acuzat o stare de rău şi a fost transportat cu o ambulanţă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde medicii au decis să îl interneze pentru mai multe investigaţii.

„Pot să vă confirm că IPS este internat în momentul de faţă la Institutul de Boli Cardiovasculare.


Am fost de faţă când a fost transportat la spital. Era conştient, tensiunea era bună, glicemia nu ridica probleme foarte îngrijorătoare… despre diagnostic şi evoluţia stării de sănătate nu pot să dau detalii, pentru că nu sunt de specialitate. Pot doar să confirm că a fost dus la spital”, a declarat, sâmbătă, Ionel Popescu.

Şi în luna iulie, mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, în vârstă de 90 de ani, a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, în urma unei hipoglicemii făcute pe fondul unei răceli acute, el având şi probleme cardiace. El este bolnav de diabet de mai mulţi ani.

Nicolae Corneanu este mitropolit al Banatului din februarie 1962.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.