Monica Macovei, promisiuni electorale: “Vreau să termin Revoluția din Timișoara”. Ce spune...

Monica Macovei, promisiuni electorale: “Vreau să termin Revoluția din Timișoara”. Ce spune despre Memorialul Revoluției

7
DISTRIBUIȚI

monica macoveiEuroparlamentarul Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidențiale, se află astăzi și mâine la Timișoara pentru a discuta cu oameni de cultură, pentru a vizita Memorialul Revoluției, și nu numai. Europarlamentarul a declarat, în această dimineață, la Salonul Vega, de la complexul Bastion, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai Societății Timișoara că, în cazul în care va ajunge președinte al României, va „termina Revoluția din Timișoara”.

“Mâine mă voi întâlni cu conducerea Memorialului Revoluției și voi încerca să ajut.


Vreau să termin Revoluția din Timișoara, ceea ce numesc eu Revoluția neterminată, atât timp cât nu știm adevărul întreg despre Revoluție și atât timp cât toți cei care au omorât sa au fost complici nu sunt pedepsiți. Atât în Timișoara, cât și în București, Sibiu sau alte orașe vreau să termin Revoluția de la Timișoara prin dreptate pentru victime și prin adevăr. Vreau ca ancheta să continue”, s-a angajat, la Timișoara, Monica Macovei.

De asemenea, europarlamentarul s-a lăudat că vrea să schimbe clasa politică din România și să aloce mai mulți bani pentru cultură, pe care o consideră extrem de importantă. “Avem nevoie de oameni educați, care gândesc liber. Nu i se dă importanță culturii, deși cultura schimbă oameni, comportamente, societăți și țări. De asemenea, aș vrea să impun restricții pentru cine candidează pentru Parlamentul României, cei condamnați trebuie să plece. În Parlament trebuie să fie cei mai integri oameni. Ar trebui limitate mandatele  parlamentarilor, că unii sunt de o viață parlamentari și dacă ne uităm la ce au făcut, răspunsul este, de cele mai multe ori, zero”, a promis Monica Macovei că va realiza, dacă va ajunge președinte.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.