Motocicliștii și șoferii care turează motoarele și fac drifturi în plină noapte,...

Motocicliștii și șoferii care turează motoarele și fac drifturi în plină noapte, amendați de poliție. Cât vor scoate din buzunar

1
DISTRIBUIȚI

drift

Timişorenii deranjaţi de motociliştii sau şoferii teribilişti au început să apleze la poliţie.


Poliţia Locală anunţă că agenţii din cadrul „Serviciului Circulație au continuat în această perioadă patrulările în zona Stadionului Dan Păltinișanu, ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni cu privire la prezența în perimetrul respectiv a tinerilor care au obiceiul să își petreacă timpul turând motoarele autovehiculelor, efectuând derapaje în scop de divertisment, iar prin zgomotele produse creând disconfort celor care locuiesc la blocurile din apropiere. Astfel, aseară, în jurul orei 00.00, a fost depistat și sancționat cu 800 lei D. Alin, de 23 de ani, din Timișoara, care, aflat la volanul autoturismului său marca BMW, a efectuat manevre prin derapaje și întoarceri bruște pe loc în parcarea de la stadion, faptă prevăzută și sancționată de HCL 371/2007 modificată”. Poliţia anunţă că patrulările vor continua.

1 COMENTARIU

  1. D-na/domnisoara sau ce oi fi si dumneata !Nu mai ,postati titluri pe jumatate !Scrieti clar Prostia Locala …face,drege etc.Nu au nici o tangenta cu Politia Romana asa ca sunt politisti numai cu numele !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.