Nicolae Robu crede că ACL este cea mai puternică forță politică din...

Nicolae Robu crede că ACL este cea mai puternică forță politică din România. Ce le transmite celor care au plecat din PNL

2
DISTRIBUIȚI

robu (7)Nicolae Robu, președintele PNL Timiș și co-președinte al ACL Timiș, consideră că această alianță reprezintă “cea mai puternică forță politică din România”, iar despre Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, are doar cuvinte de laudă.


“Avem un candidat foarte valabil. Cred că vom câștiga alegerile prezidențiale, avem un candidat foarte bun, suntem o forță politică foarte puternică”, a ținut să precizeze Nicolae Robu.

Președintele PNL Timiș consideră că în cazul în care Klaus Iohannis nu ar fi favorit, atunci nici pesediștii nu ar fi fost “atât de disperați să se facă de râsul lumii cu această ordonanță a migrației primarilor. Dacă PSD ar fi fost liniștit că o să câștige alegerile prezidențiale, nu s-ar fi dedat la așa ceva. Dar PSD știe ce reprezintă Klaus Iohannis și știe ce reprezintă ACL-ul”.

Nicolae Robu are și un mesaj pentru cei care au plecat din PNL, cărora le transmite că au greșit și că “vor conștientiza că au greșit, îi caracterizez ca foști colegi și atât”.

2 COMENTARII

  1. Ca de fiecare data Robu abereaza. ACL este cea mai disperata si nesuferita alianta din Romania. In primul rind alianta asta ca si multe altele este de interes major pentru ros ciolan.

  2. Dacă Robu aparține ” celei mai puternice forte politice din România”, de ce implora de la cei slabi ajutor pentru Timișoara? Eu chiar nu mai înțeleg nimic :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.